• Wolderwijd logo
 
header jurist

Aanzegging tijdelijke arbeidsovereenkomst

3 minuten mr. Jeroen Kaspers arbeidsrecht voor werkgevers 15 januari 2015 2024

AANGETEKEND ALSOOK PER GEWONE POST

Afzender
[Uw naam]
[Adres]
[Postcode en woonplaats]
[E-mail]

Aan
[Bedrijfsnaam]
Ter attentie van: [Naam]
[Adres]
[Postcode en plaats]

Betreft: Aanzegging tijdelijke arbeidsovereenkomst

[Woonplaats, 15 januari 2015]

Geachte heer/mevrouw [Naam],

Zoals besproken op [datum] bevestigen wij u hierbij dat uw arbeidsovereenkomst niet zal worden verlengd. Middels deze brief zeggen wij, conform artikel 7:668 BW, tenminste een maand van te voren het niet verlengen van uw (tijdelijke) arbeidsovereenkomst aan.

Uw arbeidsovereenkomst zal derhalve per [datum einde dienstverband] van rechtswege zijn beëindigd. Dit betekent dat [laatste werkdag voor datum einde dienstverband] uw laatste werkdag zal zijn. Op [datum salarisrun] ontvangt u uw laatste salarisbetaling inclusief de afrekening van uw vakantiegeld en niet-genoten vakantiedagen.

Het spijt ons u niet anders te kunnen berichten. (eventueel: We willen benadrukken dat het niet verlengen van het dienstverband niets te maken heeft uw capaciteiten of de kwaliteit van de geleverde prestaties.)

Wij vertrouwen erop dat wij ook gedurende deze laatste periode van onze arbeidsrelatie op een prettige wijze blijven samenwerken.

Om zeker te zijn van een goede ontvangst, versturen wij u deze aanzegbrief per aangetekende post. Wij bedanken u voor de samenwerking en wensen u het allerbeste voor de toekomst. Een positief getuigschrift danwel positieve referenties zullen op het eerste verzoek worden verstrekt.

Met vriendelijke groet,

handtekening
[Uw naam]

Bijlagen:

-

Disclaimer

Hoewel de juridische voorbeeldbrief Aanzegging tijdelijke arbeidsovereenkomst met de grootste zorgvuldigheid is op gesteld, is het gebruik ervan geheel op eigen risico.

Gebruik deze brief

Met Wolderwijd Juristen heeft u snel een Aanzegging tijdelijke arbeidsovereenkomst brief verstuurd. De juridische voorbeeldbrief is bedoeld als juridische / rechtshulp voor het "eerste uur". Met deze juridische voorbeeldbrief kunt u gemakkelijk reageren na het ontstaan van het conflict.

mr. J.A. Kaspers

mr. J.A. (Jeroen) Kaspers

Jurist en Mediator

Jeroen adviseert en procedeert op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht en huurrecht. Als mediator begeleidt Jeroen bij conflict of echtscheiding. Volg Jeroen ook op LinkedIn. Bereikbaar via kaspers@wolderwijd-juristen.nl of 036 522 7007.

Meer voorbeeldbrieven in arbeidsrecht voor werkgevers:

Veelgestelde vragen: