• Wolderwijd logo
 
header jurist

Ons succes...?

Begint bij het goed bedienen van onze cliënten (u dus!)

Voordelig juristenkantoor

Wolderwijd Juristen is een juristenkantoor dat adviseert en procedeert op het gebied van:
Arbeidsrecht voor Werkgevers & Werknemers
Bestuursrecht voor Ondernemers & Particulieren
Contractenrecht voor Ondernemers & Particulieren
Huurrecht voor Ondernemers & Particulieren

Kantoorfilosofie

Wij zijn ons kantoor gestart omdat wij vinden dat juridische hulp voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zou moeten zijn. Wanneer een jurist (minimaal) € 200,- per uur declareert, vragen wij ons af of je mensen daar daadwerkelijk mee helpt. Goede en deskundige rechtshulp is van groot belang maar blijkt te vaak, met name vanwege de torenhoge uurtarieven, onbereikbaar. Wij schetsen de volgende veelvoorkomende situaties voor u:

Stel u wordt ontslagen. Dan is het uiteraard van groot belang dat uw rechten goed gewaarborgd worden. U schakelt daarom een jurist/advocaat in om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Dit resulteert uiteindelijk in een ontslagvergoeding (bij de rechter). Een lichtpuntje in uw zaak maar als u deze vergoeding (en meer) vervolgens geheel moet afdragen aan dure rechtshulp, heeft u de zaak dan wel écht gewonnen...?

Ook de omgekeerde situatie komt voor:

Stel u bent werkgever. U heeft er belang bij om afscheid te nemen van een werknemer. U schakelt daarom een jurist/advocaat in om een zo goed mogelijke regeling met uw werknemer te treffen. Na een moeizame onderhandeling resulteert dit uiteindelijk tot een vergelijk met de werknemer waarbij u een acceptabele ontslagvergoeding betaalt. Een mooi resultaat van de onderhandeling maar als u naast de vergoeding aan uw (ex-)werknemer vervolgens een torenhoge rekening moet betalen van uw advocaat/jurist, heeft de onderhandeling dan wel écht zin gehad...? 

Bij Wolderwijd Juristen bent u verzekerd van deskundigheid en vakbekwaamheid zonder de disproportionele kosten. Natuurlijk kost juridische ondersteuning geld. Ook bij ons juristenkantoor. Wij zien het echter als onze taak en missie om ons sterk te maken voor uw zaak, zonder dat u daarvoor de hoofdprijs betaalt. Daarin onderscheiden wij ons dan ook graag: persoonlijke juridische ondersteuning, tegen een betaalbaar uurtarief.

Aangenaam kennis met u te maken!

Bekijk onze actuele columns:

Veelgestelde vragen: