Home / Juristenkantoor / Voordelig juristenkantoor

Voordelig juristenkantoor

Wolderwijd Juristen is een juristenkantoor dat adviseert en procedeert op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht, goederenrecht en huurrecht.

Kantoorfilosofie

Wij zijn ons kantoor gestart omdat wij vinden dat juridische hulp voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zou moeten zijn. Wanneer een jurist minimaal € 200,- per uur declareert vragen wij ons af of je mensen daar daadwerkelijk mee helpt. Goede en deskundige rechtshulp is van groot belang maar blijkt te vaak, met name vanwege de torenhoge uurtarieven, onbereikbaar. Wij schetsen de volgende veelvoorkomende situaties voor u:

Stel u wordt ontslagen. Dan is het uiteraard van groot belang dat uw rechten goed gewaarborgd worden. U schakelt daarom een jurist/advocaat in om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Dit resulteert uiteindelijk in een ontslagvergoeding bij de rechter. Een lichtpuntje in uw zaak maar indien u deze vergoeding (en meer) vervolgens geheel moet afdragen aan dure rechtshulp, heeft u de zaak dan wel écht gewonnen?

Ook de omgekeerde situatie komt voor:

Stel u bent werkgever. U heeft er belang bij om afscheid te nemen van een werknemer. U schakelt daarom een jurist/advocaat in om een zo goed mogelijke regeling met uw werknemer te treffen. Na een moeizame onderhandeling resulteert dit uiteindelijk tot een vergelijk met de werknemer waarbij u een acceptabele ontslagvergoeding moet betalen. Een mooi resultaat van de onderhandeling maar als u naast de vergoeding aan uw (ex-)werknemer vervolgens een torenhoge rekening moet betalen van uw advocaat/jurist, heeft de onderhandeling dan wel écht zin gehad? 

Bij Wolderwijd Juristen bent u verzekerd van deskundigheid en vakbekwaamheid zonder de disproportionele kosten. Natuurlijk kost juridische ondersteuning geld. Ook bij ons juristenkantoor. Wij zien het echter als onze missie om ons sterk te maken voor uw zaak zonder dat u daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen. Daarin onderscheiden wij ons dan ook graag: persoonlijke werkwijze tegen een betaalbaar uurtarief.

Aangenaam kennis met u te maken!

  Voordelig
  Wolderwijd Juristen is voordelig
  Vaste lage tarieven
  Gedreven
  Wolderwijd Juristen is gedreven
  Nuchter en gedreven
  Actueel
  Wolderwijd Juristen is gericht op resultaat
  Altijd up to date
  Bereikbaar
  Wolderwijd Juristen is bereikbaar
  Gemakkelijk bereikbaar
  Volg Wolderwijd

  Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op LinkedIn Volg ons via RSS