Home / Juristenkantoor / Voordelig juristenkantoor

Voordelig juristenkantoor

Wolderwijd Juristen is een juristenkantoor dat adviseert en procedeert op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht, goederenrecht en huurrecht.

Kantoorfilosofie

Wij zijn Wolderwijd Juristen gestart omdat wij vinden dat juridische hulp voor iedereen toegankelijk en betaalbaar dient te zijn. Wanneer een jurist minimaal € 200,- per uur declareert vragen wij ons af of je mensen daar daadwerkelijk mee helpt. Goede en deskundige rechtshulp is van groot belang maar blijkt te vaak, vanwege de torenhoge uurtarieven, onbereikbaar. Wij schetsen de volgende veel voorkomende situatie voor u:

Stel u wordt ontslagen. Dan is het uiteraard van groot belang dat uw rechten goed gewaarborgd zijn en blijven. U schakelt daarom een juristenkantoor om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Dit resulteert uiteindelijk in een ontslagvergoeding bij de rechter. Een lichtpuntje in uw zaak maar indien u deze vergoeding (en meer) vervolgens geheel moet afdragen aan dure rechtshulp, heeft u de zaak dan wel écht gewonnen? Voor werkgever geldt natuurlijk hetzelfde.

Bij Wolderwijd Juristen bent u verzekerd van deskundigheid en vakbekwaamheid zonder de disproportionele kosten. Natuurlijk kost juridische ondersteuning geld. Ook bij ons juristenkatnoor. Wij zien het echter als onze missie om ons sterk te maken voor uw zaak zonder dat u daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen. Daarin onderscheiden de juristen van Wolderwijd zich dan ook: persoonlijk betrokken juristen die werken tegen een betaalbaar uurtarief.

Persoonlijke benadering 

Doordat we een kleinschalig juristenkantoor zijn hebben we korte lijntjes met onze cliënten. We hechten veel waarde aan het persoonlijke contact met u en doen er dan ook alles aan om u zich thuis te laten voelen op ons juristenkantoor. Zo is het mogelijk om uw zaken met ons tijdens een huiselijke lunch te bespreken zodat u zich meer op uw gemak voelt dan in de zakelijke setting van het juristenkantoor. Wij hebben uw belang hoog in het vaandel staan en zijn van mening dat een goede persoonlijke verstandhouding met u bijdraagt aan het resultaat in uw zaak. Daarom kiest Wolderwijd voor de persoonlijke benadering.

Aangenaam kennis met u te maken!

  Voordelig
  Wolderwijd Juristen is voordelig
  Vaste lage tarieven
  Gedreven
  Wolderwijd Juristen is gedreven
  Nuchter en gedreven
  Actueel
  Wolderwijd Juristen is gericht op resultaat
  Altijd up to date
  Bereikbaar
  Wolderwijd Juristen is bereikbaar
  Gemakkelijk bereikbaar
  Volg Wolderwijd

  Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op LinkedIn Volg ons via RSS