• Wolderwijd logo
 
header jurist

Goede rechtshulp hoeft niet duur te zijn!

Goede rechtshulp voor een maatschappelijk verantwoord tarief, daar staan wij voor.

''Goedkoop is duurkoop'' is een alom bekende uitspraak. Wij gaan dagelijks de uitdaging aan om dit te ontkrachten. Bij ons bent u namelijk verzekerd van juridische kwaliteit voor een voordelig tarief. Wij adviseren en procederen op de volgende rechtsgebieden:
Arbeidsrecht voor Werkgevers & Werknemers
Bestuursrecht voor Ondernemers & Particulieren
Contractenrecht voor Ondernemers & Particulieren.

Rechtshulp

Met de centrale ligging van ons kantoor verlenen wij rechtshulp door geheel Nederland. Het bijzondere aan ons kantoor is echter niet dat we rechtshulp (door het hele land) aanbieden, maar dat we dit doen vanuit een eigenzinnige kantoorfilosofie. Wij zijn namelijk van mening dat goede rechtshulp niet duur hoeft te zijn. Kwalitatieve rechtbijstand staat bij ons voorop, maar dat mag niet ten koste gaan van (de portemonnee) van onze cliënten. Deze overtuiging heeft ons doen besluiten om een eigen praktijk te starten waar rechtshulp bereikbaar en toegankelijk is; voor iedereen. Dit betekent altijd direct persoonlijk contact met een jurist, zonder tussenkomst van een secretaresse. Dit betekent een gratis eerste intakegesprek. Dit betekent een wekelijks open inloop spreekuur. Dit betekent een eerlijk uurtarief. Wij vinden € 185,- (excl. btw en kantoorkosten) namelijk een hoop geld. Toch zijn dit soort tarieven in de juridische wereld eerder regel dan uitzondering. Dit is bijzonder jammer omdat veel rechtzoekenden hierdoor een grote drempel ervaren om rechtshulp in te schakelen. Om die drempel te verlagen zijn wij ons kantoor gestart. Rechtshulp moet immers voor iedereen bereikbaar kunnen zijn.

Wij zijn er daarnaast van overtuigd dat de prijs helemaal niets hoeft te zeggen over kwaliteit van de dienstverlening. Dit kunt u natuurlijk van ons aannemen maar wij laten liever onze cliënten voor ons spreken. Via ons 'klanten vertellen' profiel kunnen cliënten onze dienstverlening beoordelen. Wij zijn erg trots dat cliënten onze rechtshulp waarderen met een 9 gemiddeld.

Bent u getriggerd door onze kantoorfilosofie en bent u benieuwd naar de juristen achter deze filosofie? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om te ervaren of er een klik is. Wellicht kunnen wij ook u ondersteunen bij juridische aangelegenheden. Vele anderen zijn u reeds voorgegaan. We maken ook graag persoonlijk kennis met u.

Veelgestelde vragen: