• Wolderwijd logo
 
header jurist

Goede jurist tegen een scherp uurtarief?

Zoek niet verder en neem contact met ons op.

Wolderwijd Juristen onderscheidt zich door kwaliteit voor scherpe tarieven. Bij ons bent u verzekerd van een doordachte aanpak en bovendien kost onze rechtshulp u geen vermogen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wanneer een procedure u duizenden euro's kost, u niet écht geholpen bent. Wellicht wint u de zaak, maar tegen welke prijs? Deze gedachte heeft ons doen besluiten om Wolderwijd Juristen te starten.

Ons aanbod is simpel, de prijs is eerlijk.

Wij adviseren en procederen voor slechts € 112,- per uur (excl. BTW) en brengen op voorhand een duidelijke offerte uit over de kosten van de zaak en onze werkwijze. Wij zullen er alles aan doen om ons hard te maken voor uw zaak. De belofte is duidelijk, de prijs is eerlijk. Daar houden wij van.

Goedkoop is duurkoop?

Vanzelfsprekend is het tarief niet het enige dat telt. Dat hoeft u echter niet van ons aan te nemen. Sinds 2015 laten wij onze cliënten graag aan het woord op de (externe) website: Klanten vertellen. Wij zijn er trots op dat onze dienstverlening wordt gewaardeerd met een 9,2 gemiddeld en streven continu naar behoud én uitbreiding van tevreden cliënten. 

Bent u dus op zoek naar een jurist met een zeer scherp uurtarief? Dan bent u bij ons juristenkantoor aan het juiste adres. Tegen het eerlijke tarief van € 112,- per uur staan wij u bij met raad en daad. U wordt snel en deskundig geholpen door onze universitair geschoolde juristen. Of het nu gaat om (een eenmalig) advies of een gerechtelijke procedure, bij ons bent u aan het juiste adres voor voordelige juridische rechtshulp.

Veelgestelde vragen: