Home / Tarieven / Tarief van jurist

Tarief van jurist

Wolderwijd Juristen onderscheidt zich door kwaliteit voor scherpe tarieven. Bij ons bent u verzekerd van een doordachte aanpak en bovendien kost de procedure u geen vermogen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wanneer een procedure u duizenden euro's kost u niet echt geholpen bent. Wellicht wint u de zaak, maar tegen welke prijs? Deze maatschappelijk verantwoorde gedachte heeft ons doen besluiten om Wolderwijd Juristen te starten.

Ons aanbod is simpel, de prijs is eerlijk.

Wij adviseren en procederen voor slechts € 99,- per uur (excl. BTW) en brengen op voorhand een duidelijke offerte uit over de kosten van de zaak en onze werkwijze. Zo ziet u dat Wolderwijd Juristen er alles aan doet om zich hard te maken voor uw zaak. De belofte is duidelijk, de prijs is eerlijk. Daar houden wij van.

Onze tarieven op een rij:

Regulier tarief
Vaste prijs
In House

Incasso
€ 99,- per uur
Offerte aanvragen
€ 299,- per dagdeel
9:00 - 12:30 / 13:30 - 17:00
No cure, no pay!
* Prijzen zijn exclusief BTW.

Dus bent u op zoek naar een voordelig uurtarief voor een juridisch adviseur of jurist? Dan bent u bij ons juristenkantoor aan het juiste adres. Tegen het eerlijke tarief van € 99,- per uur staan wij u bij met raad en daad. Bij Wolderwijd wordt u snel en deskundig geholpen door universitaire juristen. Of het nu gaat om een eenmalig advies of een gerechtelijke procedure, bij ons bent u aan het juiste adres voor voordelige juridische rechtshulp.

Dat goedkoop geen duurkoop hoeft te betekenen kunt u natuurlijk van ons aannemen. Toch laten wij u liever overtuigen door onze clienten. Zij kunnen u het beste vertellen of zij tevreden zijn. Bekijk dus ons klanten vertellen profiel als u benieuwd bent naar onze referenteis. Wij zijn er trots op dat onze dienstverlening wordt gewaardeerd met een 8,9 gemiddeld!

Tarief van juristDirect naar:
Algemene Voorwaarden

  Voordelig
  Wolderwijd Juristen is voordelig
  Vaste lage tarieven
  Gedreven
  Wolderwijd Juristen is gedreven
  Nuchter en gedreven
  Actueel
  Wolderwijd Juristen is gericht op resultaat
  Altijd up to date
  Bereikbaar
  Wolderwijd Juristen is bereikbaar
  Gemakkelijk bereikbaar
  Volg Wolderwijd

  Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op LinkedIn Volg ons via RSS