• Wolderwijd logo
 
header jurist

Goede jurist tegen een scherp uurtarief?

Zoek niet verder en neem contact met ons op.

Wij onderscheiden ons door juridische kwaliteit voor scherpe tarieven. Bij ons bent u verzekerd van een doordachte aanpak en bovendien kost onze rechtshulp u geen vermogen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wanneer een procedure u duizenden euro's kost, u niet écht geholpen bent. Wellicht wint u de zaak, maar tegen welke prijs? Deze gedachte heeft ons doen besluiten om Wolderwijd Juristen te starten.

Ons aanbod is simpel, de prijs is eerlijk.

Wij adviseren en procederen voor € 135,- per uur (excl. BTW) en brengen op voorhand een duidelijke offerte uit over de kosten van de zaak en onze werkwijze. We werken daarnaast ook regelmatig op basis van vaste prijsafspraken. Wij zullen er alles aan doen om ons hard te maken voor uw zaak. De belofte is duidelijk, de prijs is eerlijk. Daar houden wij van.

Goedkoop is duurkoop?

Vanzelfsprekend is tarief niet het enige dat telt. De kwaliteit van dienstverlening is minstens zo belangrijk. Dat u daarvoor bij ons aan het juiste aders bent, hoeft u niet van ons zelf aan te nemen. Wij laten u liever overtuigen door cliënten die u zijn voorgegaan. Sinds 2015 laten wij onze cliënten graag aan het woord op de (externe) website: Klanten vertellen. Wij zijn er trots op dat onze dienstverlening wordt gewaardeerd met een 9,9 (!) en streven continu naar behoud én uitbreiding van tevreden cliënten. 

Bent u dus op zoek naar een jurist met een zeer scherp uurtarief? Dan bent u bij ons juristenkantoor aan het juiste adres. U wordt snel en deskundig geholpen door onze universitair geschoolde juristen. Of het nu gaat om (een eenmalig) advies of een gerechtelijke procedure, bij ons bent u aan het juiste adres voor juridische rechtshulp tegen een eerlijk tarief.

Jurist betalen met Bitcoin?

Advocaat betalen met BitcoinToegegeven, het is een experiment(!) maar we ondersteunen sinds 2022 de mogelijkheid om in Bitcoin te betalen. Als jong en ondernemend juristenkantoor, willen wij met de tijd meegaan en onderzoeken wat het "nieuwe geld" is. Om dat te doen bieden we onze klanten aan om (indien gewenst) met Bitcoin te kunnen betalen. Indien u uw jurist dus in Bitcoin wenst te betalen, kunt u contact met ons opnemen om deze betaalwijze te bespreken en toe te passen. 

Veelgestelde vragen: