Home / Service / Meer dan een juristenkantoor alleen

Meer dan een juristenkantoor alleen

Wolderwijd Juristen onderscheidt zich door kwaliteit, goede service en dat alles voor een eerlijk tarief. Wij zijn niet zomaar één van de vele juristenkantoren of advocatenkantoren. Nee; wij doen het anders!

Wij focussen ons op ultieme bereikbaarheid voor ondernemers en particulieren. Geen secretaresses of dure kantoorpanden. Nee, gewoon deskundige juristen waarmee u altijd rechtstreeks contact op kunt nemen. Laagdrempelig, zonder moeilijke woorden of onnodige poespas. Daarnaast willlen wij rechtshulp toegankelijk maken. Dit doen wij onder andere met ons eerlijke uurtarief. Juridische geschillen zijn immers al moeilijk genoeg. Waarom zouden we het dan nog moeilijke maken door te smijten met dure woorden en hoge tarieven? Dat is niet in uw belang dus dat doen we dan ook niet.

Wat we wél doen is het gratis aanbieden van modellen, voorbeeldbrieven, woordenboek en cases. Om onze laagdrempelige werkwijze ook op onze website uit te dragen vindt u veel uitleg en tools om u een (juridisch) handje op weg te helpen. Zo stellen we een juridisch woordenboek voor onze bezoekers ter beschikking, maken we eenvoudige maar doeltreffende voorbeeldbrieven voor u en beschrijven we zaken die door ons zijn afgehandeld in de afgelopen jaren. Zo hopen wij u een duidelijk beeld te geven van waar wij ons dagelijks mee bezig houden en u tegelijkertijd van dienst te zijn.

Welkom bij Wolderwijd

  Voordelig
  Wolderwijd Juristen is voordelig
  Vaste lage tarieven
  Gedreven
  Wolderwijd Juristen is gedreven
  Nuchter en gedreven
  Actueel
  Wolderwijd Juristen is gericht op resultaat
  Altijd up to date
  Bereikbaar
  Wolderwijd Juristen is bereikbaar
  Gemakkelijk bereikbaar
  Volg Wolderwijd

  Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op LinkedIn Volg ons via RSS