• Wolderwijd logo
 
header jurist

Vaststellingsovereenkomst Borger-Odoorn

U heeft een vaststellingsovereenkomst in Borger-Odoorn ontvangen en wilt deze door een specialist laten controleren. Zoek niet verder, bij ons bent u aan het juiste adres. Om uw recht op een ww-uitkering veilig te stellen dient een aantal punten uitdrukkelijk in de vaststellingsovereenkomst (ook wel beëindigingsovereenkomst genoemd) te zijn opgenomen. Zo moet er bijvoorbeeld staan dat uw werkgever het initiatief heeft genomen tot beëindiging van de arbeidsovereenkomst en dat er geen dringende reden aan de beëindiging ten grondslag heeft gelegen. Ook is het verstandig om in de beëindigingsovereenkomst op te nemen dat de beëindiging geen verband houdt met enig opzegverbod zoals ziekte, zwangerschap of zitting in de OR. Hiernaast zijn er nog vele andere afspraken die in een vaststellingsovereenkomst worden vastgelegd. Denk aan zaken zoals het concurrentie- en relatiebeding, afspraken over geheimhoudingsbeding en, niet onbelangrijk, afspraken over de ontslagvergoeding, de eindafrekening en de opzegtermijn. Dit zijn allemaal zaken die in een vaststellingsovereenkomst juridisch goed afgedicht moeten worden om te voorkomen dat u in de toekomst voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij helpen u hier graag bij.

Lees verder over: Werkwijze - Kosten - Snelheid - Nazorg.

Klanten bevelen ons aan
Tevreden klant over Wolderwijd

Klanten zijn tevreden met onze dienstverlening. Bekijk de ervaringen van andere klanten op Klantenvertellen.nl. Voor vrijblijvend advies of een beoordeling van uw vaststellingsovereenkomst kunt u contact met een arbeidsrechtjurist opnemen.

Geen hoge kosten!

Het gemiddelde uurtarief van advocaten in Nederland is € 200,- (excl. btw) per uur. Hiermee kan de totale rekening voor een vaststellingsovereenkomsttraject (inclusief onderhandelen) behoorlijk oplopen. Door diverse gesprekken, bestudering van de beëindigingsovereenkomst en wellicht een onderhandeling heeft u als klant veelal geen grip op de rekening. Bij Wolderwijd doen we dit net even anders. Wij werken namelijk met een uniek werknemersconcept dat bestaat uit twee fasen: de controlefase en de onderhandelingsfase. Voor beide fasen samen hanteren we voor werknemers echter wel maar één tarief. In de controlefase checken wij de vaststellingsovereenkomst en stellen we een adviesrapport op maat op. We adviseren u vervolgens over eventueel te nemen vervolgstappen. Voor alle werkzaamheden in de controlefase betaalt u als werknemer één werknemerstarief van slechts € 499,00 (ACTIE 2022: € 349,00 excl. btw). Als uit het advies blijkt dat een verdere onderhandeling met de werkgever wenselijk en/of noodzakelijk is, dan vangt de onderhandelingsfase aan. Wij treden in onderhandeling met de werkgever om voor u het best haalbare resultaat te behalen. De onderhandeling met uw werkgever verloopt schriftelijk en/of telefonisch. In de onderhandelingsfase met de werkgever proberen wij de volledige kosten op de werkgever te verhalen. Dit lukt in vrijwel de meeste gevalen (90%). Mocht de werkgever echter helemaal niets vergoeden; dan brengen wij slechts het vaste werknemerstarief voor de controlefase bij u in rekening: € 499,00 (ACTIE 2022: € 349,00 excl. btw). Als werknemer bent u in dat geval dus helemaal niets kwijt voor onze dienstverlening in de (schriftelijke) onderhandelingsfase. Wij vinden dit eerlijk omdat u dan, los van het kostenaspect, een eerlijke afweging kunt maken of u naar aanleiding van de controlefase in onderhandeling wenst te treden met uw werkgever. Het kan immers niet zo zijn dat u uit kostenoogpunt afziet van onderhandeling.

Looptijd vaststellingsovereenkomst controle

Stel dat u van uw werkgever in Borger-Odoorn een beëindigingsovereenkomst heeft gekregen en dat uw werkgever aandringt op zeer spoedige ondertekening ervan. In de praktijk gebeurt dit regelmatig, bijvoorbeeld in verband met de opzegtermijn. Werknemers verzuimen dan nog wel eens om de vaststellingsovereenkomst door een jurist te laten controleren. De advocatuur staat bekend als gesloten en lastig te bereiken. Ook qua kosten heeft de gemiddelde jurist geen goed imago. De juristen van Wolderwijd betreuren dit. Elke vaststellingsovereenkomst (maar dan ook echt elke!) moet gecontroleerd worden voordat deze wordt getekend. Om die reden controleren wij altijd binnen 24 uur (op werkdagen). Vandaag per e-mail aanleveren betekent dus uiterlijk morgen advies. Laat een Wolderwijd arbeidsrechtjurist controleren of uw beëindigingsovereenkomst ''WW-proof'' is en of de ontslagvergoeding die u wordt aangeboden redelijk is of niet. De reden is hierbij erg belangrijk. De arbeidsrechtjurist controleert verder alle overige relevante punten van de vaststellingsovereenkomst waarna u van ons een kernachtig advies op maat ontvangt. Als werknemer, wonende te Borger-Odoorn, bent u zodoende verzekerd van een gedegen juridische controle van uw beëindigingsovereenkomst en weet u van tevoren waar u voor tekent. En dit allemaal binnen 24 uur (op werkdagen). Aarzel dus niet maar contacteer één van onze juristen voor een eerlijk en begrijpelijk advies.

'Vaststellingsovereenkomst Borger-Odoorn' ingetoetst in Google? Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar een goede maar voordelige check van uw vaststellingsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst in Nieuw-Buinen, Borger, Valthermond, Tweede Exlo?´rmond! In Borger-Odoorn werken gedreven en deskundige juristen op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Voor deze rechtsgebieden is een advocaat niet nodig. Veel mensen weten het niet maar juristen verrichten exact dezelfde werkzaamheden als een advocaat, alleen ligt ons uurtarief aanzienlijk lager. Doordat we onze overheadkosten tot het minimum beperken zijn wij in staat om het juridische prijskaartje zo laag mogelijk te houden terwijl de kwaliteit hetzelfde is als bij een advocatenkantoor. Daarnaast werken wij met vaste prijzen. De complete behandeling van uw vaststellingsovereenkomst of beendigingsovereenkomstcontrole kost u maximaal € 499,00 (ACTIE 2022: € 349,00 excl. btw). Gegarandeerd.

Zoek niet verder maar neem vrijblijvend contact met ons op. Tegen een eerlijk tarief maken wij ons hard voor uw zaak!

Laat u bellen door een jurist:Borger-Odoorn is een plaats in Drenthe en telt 25.821 inwoners. Met een landoppervlakte van 275 m2 heeft Borger-Odoorn 95 inwoners per vierkante kilometer. Omdat Wolderwijd Juristen in heel Nederland werkzaam is, bieden wij onze diensten ook aan in Borger-Odoorn. Bij ons bent u aan het juiste adres voor advies of een het starten van een juridische procedure. Dus wanneer u hulp wenst bij uw vaststellingsovereenkomst, overeenkomst, ontslag, bezwaarschrift, opzegging huurovereenkomst, verzoekschrift, etc. Wij helpen u graag tegen een eerlijk tarief.

Vaststellingsovereenkomst getekend, en dan?

Als wij met uw werkgever tot een vergelijk zijn gekomen over de (voorwaarden voor) beeindiging van uw arbeidsovereenkomst zal de vaststellingsovereenkomst worden getekend. Op dat moment is het juridische gedeelte in principe afgelopen. Onze taak zit er dan op. Toch begrijpen wij dat het voor u als werknemer dan vaak pas begint. Sommige werknemers zullen misschien direct een andere baan hebben maar de meeste mensen hebben toch enige tijd nodig om te wennen aan de nieuwe situatie en het vinden van een nieuwe baan. Vragen zoals 'Wat wil ik nu eigenlijk met mijn carriere?', 'Waar liggen (de beste) kansen voor mij op de arbeidsmarkt ?' maar ook hele praktische vragen zoals vragen rondom de aanvraag van uw uitkering zullen de revue passeren. Wij vinden het logisch om u ook bij het vinden van antwoorden op deze vragen te ondersteunen. Het puur juridische proces mag dan misschien afgelopen zijn, de nazorg eindigt bij ons niet direct. Zo kunnen wij u in contact brengen met loopbaanbegeleiders om u op weg te helpen op de arbeidsmarkt. Wij beantwoorden ook graag uw meer praktische vragen die verband houden met het einde van uw dienstverband. Tevens zien we u graag nog eens terug als u weer een nieuwe uitdaging heeft gevonden! Wij vinden dat dit hoort bij onze taak en zien dit als logische nazorg nadat u de beëindigingsovereenkomst heeft getekend. Bereikbaarheid en toegankelijkheid vinden wij enorm belangrijk en zijn de kernwaarden van onze kantoorfilosofie. Onder meer door nazorg te willen en kunnen bieden bij vaststellingsovereenkomstprocedures geven wij deze kernwaarden daadwerkelijk inhoud en betekenis. Wij begrijpen dat het voor u als werknemer na ondertekening van de vaststellingsovereenkomst vaak namelijk niet eindigt maar dan juist pas begint.

Ons werkgebied in Drenthe is als volgt: Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo, Westerveld, De Wolden,

Ook in Borger-Odoorn:
jurist, advocaat.

Borger-Odoorn

Waarmee kunnen we u helpen?
Arbeidsconflict
Aankoopconflict
Woon- en huurconflict
Overheidsconflict
Mediation

Ook bij u in de buurt
Jurist
Advocaat
Vaststellingsovereenkomst