Home / Vaststellingsovereenkomst / Vaststellingsovereenkomst Nederland

U zocht een expert op het gebied van vaststellingsovereenkomsten in Drenthe? Dan bent u bij Wolderwijd Juristen aan het juiste adres. Wilt u uw vaststellingsovereenkomst laten controleren door een specialist uit Drenthe? Wolderwijd Juristen adviseert u graag! Wolderwijd controleert uw vaststellingsovereenkomst tegen een scherp vast tarief van slechts € 399,00 (ACTIE 2019: € 249,00 excl. btw). Geen onduidelijkheid, simpelweg heldere prijsafspraken. Met de vaststellingsovereenkomst check bekijken wij onder andere of de ontslagvergoeding die u wordt aangeboden wel reëel is en of uw uitkering door de vaststellingsovereenkomst niet op het spel gezet wordt. Na controle van diverse andere relevante punten ontvangt u van ons een kort kernachtig advies op maat zodat u met een gerust hart kunt tekenen (of niet uiteraard). Bovendien trachten onze Drenthse juristen de kosten voor het controleren van de vaststellingsovereenkomst altijd te verhalen op de werkgever zodat het u als werknemer niets kost. In nagenoeg alle gevallen blijken werkgevers bereid om de kosten van de controle te vergoeden. Zoekt u een vaststellingsovereenkomst in Drenthe?

Door geheel Drenthe adviseren en procederen wij in het arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Anno 2019 telt Drenthe 489.912 inwoners en 12 gemeenten. De hoofdstad van Drenthe is Assen, de grootste gemeente van de provincie Drenthe is Emmen. In alle plaatsen van Drenthe kunt u de goedkope juristen van Wolderwijd Juristen tegenkomen. Dus ga voor profijt, kies Wolderwijd! En met een groot netwerk is er altijd een professional bij u in de buurt.

Drenthe staat bekend om verschillende zaken. Iedereen kent de hunebedden wel, dit zijn oude grafmonumenten met grote stenen die in de voorlaatste ijstijd in ons land zijn geraakt. Ook het TT-circuit in Assen is in het hele land bekend. Hier worden jaarlijks grote motorraces gehouden waarbij vele motorrijders de provincie weten te vinden. Daarnaast staat de provincie ook bekend om haar natuur. Voor liefhebbers is het een ideale provincie om een vakantie door te brengen. In Drenthe werken onze gedreven en deskundige legal professionals. Voor het controleren van uw vaststellingsovereenkomst heeft u, in tegenstelling tot wat veel mensen vaak denken, geen dure advocaat nodig. Onze juristen verrichten exact hetzelfde werk en voeren exact dezelfde controle uit op uw vaststellingsovereenkomst als een advocaat, alleen ligt ons uurtarief aanzienlijk lager dan bij de gemiddelde jurist. Dit bewerkstelligen wij door onze overheadkosten zo laag mogelijk te houden. Bij Wolderwijd Juristen bent u derhalve altijd verzekerd van een universitair geschoolde jurist die uw vaststellingsovereenkomst grondig analyseert en controleert tegen een vast scherp tarief van € 399,00 (ACTIE 2019: € 249,00 excl. btw). Bedrijfsmatig of particulier, wij zijn altijd nabij. Ons werkgebied in Drenthe is als volgt: Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo, Westerveld, De Wolden,

Daarom een Wolderwijd jurist uit Nederland:
  Voordelig
  Wolderwijd Juristen is voordelig
  Vaste lage tarieven
  Gedreven
  Wolderwijd Juristen is gedreven
  Nuchter en gedreven
  Actueel
  Wolderwijd Juristen is gericht op resultaat
  Altijd up to date
  Bereikbaar
  Wolderwijd Juristen is bereikbaar
  Gemakkelijk bereikbaar
  Volg Wolderwijd

  Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op LinkedIn Volg ons via RSS