• Wolderwijd logo
 
header jurist

Onze incassowerkzaamheden...

Kosten u niets!

In het geval van een onbetwiste geldvordering, verrichten wij onze buitengerechtelijke incassowerkzaamheden op basis van 'no cure no pay'. Dit betekent dat onze werkwijze u veelal niets kost. Mocht er niets worden betaalt (denk bijvoorbeeld aan een faillissement) dan kost onze aanpak u dus niets. Vanwege deze gratis incasso kiezen veel mensen voor ons kantoor als het gaat om het incasseren van geld. Ook het feit dat wij u eventueel ook ná het buitengerechtelijke traject bij kunnen staan is voor ondernemers vaak van belang om voor ons te kiezen. Van incasso tot gerechtelijke procedure. Wij helpen u graag.

Let wel dat deze 'nog cure no pay' werkwijze alleen geldt bij onbetwiste geldvorderingen. Indien de vordering dus wordt betwist door de wederpartij, dat wordt de zaak aangenomen (of voortgezet) op basis van ons reguliere uurtarief. Wij hanteren een concurrerend uurtarief en gaan graag namens u de (inhoudelijke) discussie aan met uw klant. Dit alles om op een zo efficiënte wijze uw recht te behalen.

Waarom Wolderwijd Incasso?

Het aantal onbetaalde (B2B, verenigingen, particulieren) vorderingen is groot. Veel faillissementen worden veroorzaakt door de wanbetalers. Er is echter hoop want in ruim 80% van de gevallen waarin de vordering ter incasso uit handen is gegeven resulteert dit in betaling van de vordering door de debiteur. Reden genoeg dus om orde op zaken te stellen met behulp van Wolderwijd Incasso. U de orde, wij de zaken. 

Veelgestelde vragen: