• Wolderwijd logo
 
header jurist

Vaststellingsovereenkomst check Coevorden

Wanneer u in Coevorden een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen zit u vol met vragen. Krijg ik wel een ww-uitkering? Klopt de vergoeding wel? Moet ik tekenen of niet? Het is verstandig om de vaststellingsovereenkomst juridisch te laten controleren door een specialist. Bij Wolderwijd werken twee juristen die gespecialiseerd zijn op het arbeids- en ontslagrecht. Voor het controleren van een vaststellingsovereenkomst (of beëindigingsovereenkomst) bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doen er alles aan om uw recht op een ww-uitkering veilig te stellen. Het UWV controleert namelijk of u wel akkoord had mogen gaan of niet? Een aantal (cruciale) punten dient dus uitdrukkelijk in de vaststellingsovereenkomst te zijn opgenomen. Is dat niet het geval dan kan dit gevolgen hebben voor uw ww-uitkering. Voorbeelden van cruciale punten zijn: initiatief, ontbreken van een dringende reden, opzegtermijn én vergoeding. Daarnaast zijn er nog vele andere afspraken die in een vaststellingsovereenkomst worden vastgelegd zoals afspraken over bijvoorbeeld verval van het concurrentie- en relatiebeding, afspraken over geheimhoudingsbeding en afspraken over de ontslagvergoeding en de eindafrekening. Het zijn allemaal zaken die in een vaststellingsovereenkomst juridisch goed afgedicht moeten worden om te voorkomen dat u in de toekomst voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij helpen u hier graag bij en willen graag van u weten wat de reden is dat aan u een beëindigingsovereenkomst is aangeboden? De reden/aanleiding is namelijk van groot belang en bepaalt of het huidige ontslagvoorstel acceptabel is of niet?

Snel naar: Werkwijze - Kosten - Snelheid - Nazorg.

De check van uw vaststellingsovereenkomst

Om een goed beeld te krijgen van uw situatie bespreken wij allereerst de reden dat u een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen. Wij luisteren naar uw kant van het verhaal. Op basis van uw input beoordelen wij het ontslagvoorstel. Hiervoor hebben wij drie documenten nodig: de vaststellingsovereenkomst, een recente salarisstrook en uw laatste arbeidsovereenkomst (indien u die nog heeft). Vervolgens stellen wij een goed leesbaas adviesrapport op dat u ontvangt. In dit adviesrapport kunt u lezen wat in uw situatie redelijk zou zijn (en dus of het gedane voorstel passend is voor uw situatie). Eventuele afwijkingen en uw vragen vormen het onderwerp van het volgende (telefonische) gesprek. Pas nadat al uw vragen zijn beantwoord wordt een eventueel vervolg besproken. Vanzelfsprekend volgt er geen vervolg indien u dit niet wenst. Ook krijgt u bij een (eventueel) vervolg vooraf alle communcatie te zien en wordt dit pas verstuurd nadat u akkoord bent met de inhoud ervan. Qua kosten hoeft u zich bij ons kantoor geen zorgen te maken. De kosten onderhandelen we mee. Wanneer dit (om wat voor reden dan ook) niet lukt, is onderhandelen voor u gratis. Gegarendeerd! Lees verder bij: Kosten.

Klanten geven ons een 8,9
Klanten geven ons een 8,9

Wij laten onze klanten graag aan het woord op Klantenvertellen.nl. Voor advies of een beoordeling kunt u contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar.

Juridische kosten?

Door de hoge uurtarieven in de advocatuur (€250,00 exclusief btw) kiezen sommige mensen ervoor om geen jurist in te schakelen. Naast het feit dat dit grote gevolgen kan hebben, is het pertinent niet hoe het hoort. U als klant heeft recht op een eerlijk tarief die in verhouding staat tot de geleverde dienst. Bij Wolderwijd doen we het anders en helpen wij u voor slechts € 499,00 (ACTIE 2022: € 349,00 excl. btw). Dit tarief is voor het beoordelen én adviseren. Vervolgens onderhandelen we (indien noodzakelijk) met werkgever. Bij een onderhandeling nemen we onze kosten mee (in 90% van de gevallen met succes). Indien werkgever (om wat voor reden dan ook) de juridische kosten niet wil vergoeden dan betaalt u slechts het tarief voor het beoordelen van de vaststellingsovereenkomt: € 499,00 (ACTIE 2022: € 349,00 excl. btw). De onderhandeling is voor u dus gratis. Hiermee kunt u zonder angst voor kosten kiezen om te onderhandelen. Dit vinden wij eerlijk. Indien u dit met ons eens bent beoordelen wij uw vaststellingsovereenkomst graag voor u.

Spoedig controleren vaststellingsovereenkomst

Sommige werkgevers willen dat u (bijvoorbeeld in verband met de opzegtermijn) zeer spoedig de beëindigingsovereenkomst ondertekend. Werknemers laten dit dan vaak na omdat men bang is dat dit niet snel genoeg kan gebeuren. De advocatuur staat namelijk niet echt bekend als erg open en snel. De juristen van Wolderwijd betreuren dit en doen dit anders. Bij ons kunt u terecht voor snel advies. Wij controleren uw vaststellingsovereenkomst gegarandeerd binnen 24 uur (op werkdagen). Vandaag per e-mail aanleveren betekent dus uiterlijk morgen advies, soms sneller. Als werknemer te Coevorden kunt u bij ons snel en helder advies krijgen. Zodoende weet u van tevoren waar u voor tekent. Komt u dus uit omgeving Dalen, Schoonoord, Sleen en heeft u behoefte om met een ervaren en deskundige specialist te spreken over uw vaststellingsovereenkomst? Aarzel dan niet maar contacteer één van onze juristen voor een eerlijk en begrijpelijk advies.

'Vaststellingsovereenkomst Coevorden' ingetoetst in Google? Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar een goede maar voordelige check van uw vaststellingsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst in Dalen, Schoonoord, Sleen! In Coevorden werken gedreven en deskundige juristen op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Voor deze rechtsgebieden is een advocaat niet nodig. Veel mensen weten het niet maar juristen verrichten exact dezelfde werkzaamheden als een advocaat, alleen ligt ons uurtarief aanzienlijk lager. Doordat we onze overheadkosten tot het minimum beperken zijn wij in staat om het juridische prijskaartje zo laag mogelijk te houden terwijl de kwaliteit hetzelfde is als bij een advocatenkantoor. Daarnaast werken wij met vaste prijzen. De complete behandeling van uw vaststellingsovereenkomst of beendigingsovereenkomstcontrole kost u maximaal € 499,00 (ACTIE 2022: € 349,00 excl. btw). Gegarandeerd.

Zoek niet verder maar neem vrijblijvend contact met ons op. Tegen een eerlijk tarief maken wij ons hard voor uw zaak!

Laat u bellen door een jurist:Coevorden is een plaats in Drenthe en telt 35.877 inwoners. Met een landoppervlakte van 296 m2 heeft Coevorden 121 inwoners per vierkante kilometer. Omdat Wolderwijd Juristen in heel Nederland werkzaam is, bieden wij onze diensten ook aan in Coevorden. Bij ons bent u aan het juiste adres voor advies of een het starten van een juridische procedure. Dus wanneer u hulp wenst bij uw vaststellingsovereenkomst, overeenkomst, ontslag, bezwaarschrift, opzegging huurovereenkomst, verzoekschrift, etc. Wij helpen u graag tegen een eerlijk tarief.

Nazorg bij vaststelingsovereenkomst

Na het formeel juridische gedeelte spelen vragen zoals 'Wat wil ik nu eigenlijk met mijn carriere?', 'Waar liggen (de beste) kansen voor mij op de arbeidsmarkt?' maar ook hele praktische vragen zoals vragen rondom de aanvraag van uw uitkering zullen de revue passeren. Wij vinden het logisch om u ook bij het vinden van antwoorden op deze vragen te ondersteunen. Wij beantwoorden graag uw meer praktische vragen die verband houden met het einde van uw dienstverband. Wij vinden dat dit hoort bij onze taak en zien dit als logische nazorg nadat u de vaststellingsovereenkomst heeft getekend. Bereikbaarheid en toegankelijkheid vinden wij enorm belangrijk en zijn de kernwaarden van onze kantoorfilosofie. Wij begrijpen dat het voor u als werknemer na ondertekening van de vaststellingsovereenkomst vaak namelijk niet eindigt maar dan juist pas begint.

Ons werkgebied in Drenthe is als volgt: Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo, Westerveld, De Wolden,

Ook in Coevorden:
jurist, advocaat.

Coevorden

Waarmee kunnen we u helpen?
Arbeidsconflict
Aankoopconflict
Woon- en huurconflict
Overheidsconflict
Mediation

Ook bij u in de buurt
Jurist
Advocaat
Vaststellingsovereenkomst