• Wolderwijd logo
 
header jurist

Vaststellingsovereenkomst in Assen

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen van een bedrijf uit Assen? Wolderwijd is een landelijk opererend juristenkantoor en staat u graag bij. Voor kort advies of beoordeling van uw vaststellingsovereenkomst (ook wel beëindigingsovereenkomst genoemd) is een goede arbeidsrechtjurist noodzakelijk. Dit omdat het tekenen van een vaststellingsovereenkomst verstrekkende gevolgen heeft. Elke vaststellingsovereenkomst is maatwerk. Afhankelijk van de reden dat aan u een vaststellingsovereenkomst is aangeboden, kan worden beoordeeld of het voorstel acceptabel is (of niet). Onze juristen staan u graag te woord en zullen u deskundig en snel adviseren over het (eventuele) einde van uw dienstverband.

Lees meer over de: Werkwijze - Kosten - Snelheid - Nazorg.

Werkwijze

Als landelijk juristenkantoor hebben wij een efficiënte werkwijze voor het adviseren en beoordelen van vaststellingsovereenkomsten. Naast natuurlijk uw kan van het verhaal hebben wij 3 documenten van u nodig:
1. de vaststellingsovereenkomst
2. een recente salarisstrook
3. uw laatste arbeidsovereenkomst (indien u die nog heeft).

Op basis hiervan adviseren wij u in normaal Nederlands over uw rechtspositie en wat gezien uw situatie redelijk zou zijn. Dit advies ontvangt u van ons digitaal zodat u dit op uw gemak kunt nalezen en kunt bespreken. De volgende dag neemt de behandelend jurist telefonisch contact met u op om al uw op- en aanmerkingen te bespreken. Pas wanneer al uw vragen zijn beantwoord zijn wij tevreden. Vervolgens wordt, afhankelijk van het advies, met u besproken of onderhandeling zinvol is en wat het doel van de onderhandeling is. Onze Kosten proberen we mee te onderhandelen. Stel dat werkgever (om wat voor reden dan ook) de Kosten niet wil vergoeden, dan is onderhandelen voor u gegarandeerd gratis. Dit past bij onze kantoorfilosofie en de gedachte dat uw jurist waarde moet toevoegen.

Ook tevreden klant worden?
Ook tevreden klant worden?

Indien u ook een tevreden klant wilt worden kunt u voor vrijblijvend advies of een beoordeling van uw vaststellingsovereenkomst contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar. Nog niet overtuigd? Bekijk dan ons profiel op Klantenvertellen.nl.

Geen hoge kosten vaststellingsovereenkomst check

Wolderwijd Juristen scoort hoog door haar unieke prijsconcept. Voor werknemers met een vaststellingsovereenkomst kost onze gehele dienstverlening maximaal € 499,00 (ACTIE 2022: € 349,00 excl. btw). Veelal worden de kosten door werkgever vergoed waardoor onze klant dus helemaal geen geld kwijt is. De statistieken zijn helder: in 9/10 gevallen kost onze dienstvelening u niets. Slechts in 1/10 gevallen kost het u € 499,00 (ACTIE 2022: € 349,00 excl. btw). Profiteer, net als vele andere klanten, van ons unieke prijsconcept en vraag vandaag nog eerlijk advies van een deskundig arbeidsrechtjurist. Bekijk de ervaringen van onze klanten via: Klantenvertellen.nl. Voor vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen.

Hoe lang duurt een controle?

Stel dat u van uw werkgever in Assen een vaststellingsovereenkomst heeft gekregen en dat uw werkgever aandringt op zeer spoedige ondertekening. In de praktijk gebeurt dit regelmatig, bijvoorbeeld in verband met de vaststellingsovereenkomst. Werknemers verzuimen dan om de vaststellingsovereenkomst door een jurist te laten controleren. Dit is erg onverstandig omdat de ondertekening van een vaststellingsovereenkomst verregaande consequenties kan hebben, onder meer voor uw recht op een uitkering. U doet er daarom verstandig aan om zich goed te laten adviseren door een specialist in de buurt van . In en rondom werken onze beëindigingsovereenkomst specialisten die deze controle voor u kunnen uitvoeren. Tegen een vast scherp tarief van slechts € 499,00 (ACTIE 2022: € 349,00 excl. btw) controleert één van de juristen van Wolderwijd uw vaststellingsovereenkomst op alle juridische valkuilen. Zo bekijken wij bijvoorbeeld of de beëindigingsovereenkomst WW-proof is. Daarnaast beoordelen we ook of de ontslagvergoeding die u wordt aangeboden (of juist niet) redelijk is. Hiervoor is de aanleiding/reden erg belangrijk. Wij controleren verder alle overige relevante punten van de vaststellingsovereenkomst waarna u van ons een kernachtig advies op maat ontvangt. Als werknemer, wonende te Assen, bent u zodoende verzekerd van een gedegen juridische controle van uw vaststellingsovereenkomst en weet u van tevoren waar u voor tekent. Voor werknemers proberen wij de kosten van de vaststellingsovereenkomstcheck bovendien altijd bij de werkgever neer te leggen. In veruit de meeste lukt dit of is reeds in de beëindigingsovereenkomst een bepaald budget voor juridische bijstand opgenomen zodat het u helemaal niets kost. Komt u dus uit omgeving Assen, Loon en heeft u behoefte om met een ervaren en deskundige specialist te spreken over uw vaststellingsovereenkomst? Aarzel dan niet maar contacteer één van onze juristen voor een eerlijk en begrijpelijk advies.

'Vaststellingsovereenkomst Assen' ingetoetst in Google? Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar een goede maar voordelige check van uw vaststellingsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst in Assen, Loon! In Assen werken gedreven en deskundige juristen op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Voor deze rechtsgebieden is een advocaat niet nodig. Veel mensen weten het niet maar juristen verrichten exact dezelfde werkzaamheden als een advocaat, alleen ligt ons uurtarief aanzienlijk lager. Doordat we onze overheadkosten tot het minimum beperken zijn wij in staat om het juridische prijskaartje zo laag mogelijk te houden terwijl de kwaliteit hetzelfde is als bij een advocatenkantoor. Daarnaast werken wij met vaste prijzen. De complete behandeling van uw vaststellingsovereenkomst of beendigingsovereenkomstcontrole kost u maximaal € 499,00 (ACTIE 2022: € 349,00 excl. btw). Gegarandeerd.

Zoek niet verder maar neem vrijblijvend contact met ons op. Tegen een eerlijk tarief maken wij ons hard voor uw zaak!

Laat u bellen door een jurist:Assen is een plaats in Drenthe en telt 67.267 inwoners. Met een landoppervlakte van 82 m2 heeft Assen 788 inwoners per vierkante kilometer. Omdat Wolderwijd Juristen in heel Nederland werkzaam is, bieden wij onze diensten ook aan in Assen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor advies of een het starten van een juridische procedure. Dus wanneer u hulp wenst bij uw vaststellingsovereenkomst, overeenkomst, ontslag, bezwaarschrift, opzegging huurovereenkomst, verzoekschrift, etc. Wij helpen u graag tegen een eerlijk tarief.

Nazorg na tekenen vaststelingsovereenkomst

We hebben, in samenspraak met u, tot een goede vaststellingsovereenkomst kunnen komen. U bent tevreden met de afspraken die er zijn gemaakt over de voorwaarden voor de beeindiging van het dienstverband en u bent klaar om tot ondertekening over te gaan. Maar wat gebeurt er als u de vaststellingsovereenkomst eenmaal hebt ondertekend? De meeste werknemers nemen eerst even de tijd om het proces af te sluiten. Sommige dienstverbanden hebben lang geduurd en dan is het ook emotioneel best lastig om afscheid te nemen van uw oude baan. Toch eindigt het proces niet nadat u de vaststellingsovereenkomst hebt getekend. Sterker nog; feitelijk begint het dan pas. Hoewel onze juridische ondersteuning voorbij is na ondertekening van de vaststellingsovereenkomst betekent dit niet dat wij de deuren voor u sluiten bij allerhande praktische vragen die u na afloop nog mocht hebben. Veel werknemers lopen bijvoorbeeld aan tegen de vraag wat ze nu eigenlijk willen met hun cariere. Er kan behoefte bestaan aan omscholing of er leven vragen bij u over de aanvraag van uw uitkering. Wij vinden het belangrijk dat u ook met dit soort vragen bij ons komt, ook al is het juridische proces formeel afgelopen. Wij kunnen u bijvoorbeeld in contact brengen met gespecialiseerde loopbaanbegeleiders waar wij veel mee samenwerken die u kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Ook staan wij graag voor u klaar als u meer praktische vragen heeft over bijvoorbeeld de aanvraag van uw uitkering. Deze nazorg vinden we belangrijk omdat de kernwaarden van onze kantoorfilosofie hiermee tot uitdrukking worden gebracht. We willen bereikbaar en toegankelijk zijn en daar hoort bij dat u zich als klant volkomen vrij voelt om contact met ons op te nemen, ook nadat de beëindigingsovereenkomst al (enige tijd) is getekend.

Ons werkgebied in Drenthe is als volgt: Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo, Westerveld, De Wolden,

Ook in Assen:
jurist, advocaat.

Assen

Waarmee kunnen we u helpen?
Arbeidsconflict
Aankoopconflict
Woon- en huurconflict
Overheidsconflict
Mediation

Ook bij u in de buurt
Jurist
Advocaat
Vaststellingsovereenkomst