• Wolderwijd logo
 
header jurist

Vaststellingsovereenkomst check De Wolden

Wanneer u in De Wolden een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen zit u vol met vragen. Krijg ik wel een ww-uitkering? Klopt de vergoeding wel? Moet ik tekenen of niet? Het is verstandig om de vaststellingsovereenkomst juridisch te laten controleren door een specialist. Bij Wolderwijd werken twee juristen die gespecialiseerd zijn op het arbeids- en ontslagrecht. Voor het controleren van een vaststellingsovereenkomst (of beëindigingsovereenkomst) bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doen er alles aan om uw recht op een ww-uitkering veilig te stellen. Het UWV controleert namelijk of u wel akkoord had mogen gaan of niet? Een aantal (cruciale) punten dient dus uitdrukkelijk in de vaststellingsovereenkomst te zijn opgenomen. Is dat niet het geval dan kan dit gevolgen hebben voor uw ww-uitkering. Voorbeelden van cruciale punten zijn: initiatief, ontbreken van een dringende reden, opzegtermijn én vergoeding. Daarnaast zijn er nog vele andere afspraken die in een vaststellingsovereenkomst worden vastgelegd zoals afspraken over bijvoorbeeld verval van het concurrentie- en relatiebeding, afspraken over geheimhoudingsbeding en afspraken over de ontslagvergoeding en de eindafrekening. Het zijn allemaal zaken die in een vaststellingsovereenkomst juridisch goed afgedicht moeten worden om te voorkomen dat u in de toekomst voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij helpen u hier graag bij en willen graag van u weten wat de reden is dat aan u een beëindigingsovereenkomst is aangeboden? De reden/aanleiding is namelijk van groot belang en bepaalt of het huidige ontslagvoorstel acceptabel is of niet?

Snel naar: Werkwijze - Kosten - Snelheid - Nazorg.

Werkwijze

Onze werkwijze is simpel en efficiënt. Wij hebben drie zaken nodig om u goed te kunnen adviseren: (1) de vaststellingsovereenkomst, (2) een recente salarisstrook en (3) uw laatste arbeidsovereenkomst (indien u die nog heeft). Met deze gegevens en uw verhaal (of de reden) stellen wij een duidelijk adviesrapport op. In dit adviesrapport wordt u in begrijpelijke taal geadviseerd over de inhoud van de overeenkomst en wat gezien uw situatie normaal zou zijn. Dit adviesrapport ontvangt u per e-mail (binnen 24 uur) en kunt u bespreken met vrienden/familie. De volgende werkdag nemen wij telefonisch contact met u op om het adviesrapport door te nemen en uw vragen en/of opmerkingen te behandelen. Pas nadat al uw vragen zijn beantwoord, bespreken wij het eventuele vervolg met u. Omdat wij vinden dat u nooit slechter mag worden van onderhandelen, is onderhandelen bij ons altijd gratis, zie ook: Kosten.

Klanten bevelen ons aan
Klanten bevelen ons aan

Bekijk eerst ervaringen van onze klanten via Klantenvertellen.nl. Daarnas staan wij graag voor u klaar.

Kosten in verband met ontslag

"Al meer dan 6 jaar is ons kantoor actief op het arbeids- en ontslagrecht. Wij adviseren werknemers voornamelijk buiten de rechtszaal maar staan hen, indien het noodzakelijk is, ook bij in de rechtszaal. Wij ondersteunen werknemers door het hele land omdat wij geloven en werken met een uniek werknemersconcept. Dat zit als volgt. Stelt u zich eens voor dat u een vaststellingsovereenkomst tekent met een transitievergoeding van €10.000,- (bruto, dus na belastingaftrek houdt u hiervan ongeveer de helft over). Als u vervolgens wordt geconfronteerd met een advocatenrekening van ruim € 2.500,- dan blijft er alles bij elkaar niet echt veel over voor u. Dit kan niet de bedoeling zijn. Bij Wolderwijd doen we dit dan ook anders.

In 90% van de gevallen vergoedt uw werkgever de juridische kosten (en betaalt u dus helemaal niets). Mocht dit (om wat voor reden dan ook!) niet lukken, dan rekenen wij slechts de kosten voor het beoordelen van uw vaststellingsovereenkomst: slechts € 499,00 (ACTIE 2022: € 349,00 excl. btw). Laat een Wolderwijd arbeidsrechtjurist controleren of uw beëindigingsovereenkomst ''WW-proof'' is en of de ontslagvergoeding die u wordt aangeboden redelijk is.

Omdat wij werken met dit speciale vaste tarief voor werknemers hoeft u nooit bang te zijn voor (hoge) onverwachte kosten achteraf. Wij willen u hiermee echt verder mee helpen. Wij adviseren u graag, ongeacht waar u woonachtig bent. 'Samen kunnen we het optimale resultaat behalen dat past bij uw situatie en toekomst", aldus mr. M.S. Ducaat. Overigens hoeft u ons niet op ons woord te geloven over de kwaliteit van onze dienstverlening; wij laten u namelijk liever overtuigen door de mensen die onze werkwijze zelf al hebben ervaren. Sinds 2015 laten wij onze klanten dan ook aan het woord om hun ervaringen met ons te delen op het (externe) platform: Klantenvertellen.nl.

Spoedig controleren vaststellingsovereenkomst

Sommige werkgevers willen dat u (bijvoorbeeld in verband met de opzegtermijn) zeer spoedig de beëindigingsovereenkomst ondertekend. Werknemers laten dit dan vaak na omdat men bang is dat dit niet snel genoeg kan gebeuren. De advocatuur staat namelijk niet echt bekend als erg open en snel. De juristen van Wolderwijd betreuren dit en doen dit anders. Bij ons kunt u terecht voor snel advies. Wij controleren uw vaststellingsovereenkomst gegarandeerd binnen 24 uur (op werkdagen). Vandaag per e-mail aanleveren betekent dus uiterlijk morgen advies, soms sneller. Als werknemer te De Wolden kunt u bij ons snel en helder advies krijgen. Zodoende weet u van tevoren waar u voor tekent. Komt u dus uit omgeving Zuidwolde, Ruinen, Ruinerwold, de Wijk en heeft u behoefte om met een ervaren en deskundige specialist te spreken over uw vaststellingsovereenkomst? Aarzel dan niet maar contacteer één van onze juristen voor een eerlijk en begrijpelijk advies.

'Vaststellingsovereenkomst De Wolden' ingetoetst in Google? Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar een goede maar voordelige check van uw vaststellingsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst in Zuidwolde, Ruinen, Ruinerwold, de Wijk! In De Wolden werken gedreven en deskundige juristen op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Voor deze rechtsgebieden is een advocaat niet nodig. Veel mensen weten het niet maar juristen verrichten exact dezelfde werkzaamheden als een advocaat, alleen ligt ons uurtarief aanzienlijk lager. Doordat we onze overheadkosten tot het minimum beperken zijn wij in staat om het juridische prijskaartje zo laag mogelijk te houden terwijl de kwaliteit hetzelfde is als bij een advocatenkantoor. Daarnaast werken wij met vaste prijzen. De complete behandeling van uw vaststellingsovereenkomst of beendigingsovereenkomstcontrole kost u maximaal € 499,00 (ACTIE 2022: € 349,00 excl. btw). Gegarandeerd.

Zoek niet verder maar neem vrijblijvend contact met ons op. Tegen een eerlijk tarief maken wij ons hard voor uw zaak!

Laat u bellen door een jurist:De Wolden is een plaats in Drenthe en telt 23.587 inwoners. Met een landoppervlakte van 224 m2 heeft De Wolden 104 inwoners per vierkante kilometer. Omdat Wolderwijd Juristen in heel Nederland werkzaam is, bieden wij onze diensten ook aan in De Wolden. Bij ons bent u aan het juiste adres voor advies of een het starten van een juridische procedure. Dus wanneer u hulp wenst bij uw vaststellingsovereenkomst, overeenkomst, ontslag, bezwaarschrift, opzegging huurovereenkomst, verzoekschrift, etc. Wij helpen u graag tegen een eerlijk tarief.

Nazorg bij vaststelingsovereenkomst

Na het formeel juridische gedeelte spelen vragen zoals 'Wat wil ik nu eigenlijk met mijn carriere?', 'Waar liggen (de beste) kansen voor mij op de arbeidsmarkt?' maar ook hele praktische vragen zoals vragen rondom de aanvraag van uw uitkering zullen de revue passeren. Wij vinden het logisch om u ook bij het vinden van antwoorden op deze vragen te ondersteunen. Wij beantwoorden graag uw meer praktische vragen die verband houden met het einde van uw dienstverband. Wij vinden dat dit hoort bij onze taak en zien dit als logische nazorg nadat u de vaststellingsovereenkomst heeft getekend. Bereikbaarheid en toegankelijkheid vinden wij enorm belangrijk en zijn de kernwaarden van onze kantoorfilosofie. Wij begrijpen dat het voor u als werknemer na ondertekening van de vaststellingsovereenkomst vaak namelijk niet eindigt maar dan juist pas begint.

Ons werkgebied in Drenthe is als volgt: Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo, Westerveld, De Wolden,

Ook in De Wolden:
jurist, advocaat.

De Wolden

Waarmee kunnen we u helpen?
Arbeidsconflict
Aankoopconflict
Woon- en huurconflict
Overheidsconflict
Mediation

Ook bij u in de buurt
Jurist
Advocaat
Vaststellingsovereenkomst