• Wolderwijd logo
 
header jurist

Advocaat

Zoekt u goed en betaalbaar alternatief voor de advocaat? Misschien dat u het nog niet wist, maar wat u zoekt is een (wolderijd) jurist. De advocatuur staat onder druk en dat is niet geheel onterecht. De kosten voor juridische aangelegenheden zijn vaak zo hoog dat het belang van een zaak veelal niet in verhouding staat tot de factuur die u na afloop van de procedure op de deurmat vindt. Wij willen laten zien dat dit anders kan. Juridische kosten zijn niet altijd onvermijdelijk, hoge advocaatkosten zijn dit wel. Wij adviseren en procederen in het arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Anno 2021 bent u bij ons aan het juiste adres! Zie onze eerlijke tarieven en overtuig uzelf.

Advocaat

Groningen Overijssel Flevoland Gelderland Noord-Brabant Zeeland Zuid-Holland Utrecht Noord-Holland Limburg Zeeland Friesland Drenthe

Ons hoofdkantoor is gevestigd in het exacte middelpunt van het land. Dit maakt ons uitstekend bereikbaar voor iedereen die op zoek is naar goede juridische dienstverlening. Als voordelig alternatief van de advocaat willen wij ons niet beperken tot één regio. Met een landelijk netwerk en verschillende flexlocaties maken wij ons door geheel Nederland hard voor uw zaak. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij u in de buurt waar onze juristen u kunnen ontmoeten. Uiteraard is het ook mogelijk dat iemand bij u thuis of bij uw bedrijf langskomen. Niet voor iedere zaak is een fysieke afspraak noodzakelijk. Er zijn zaken die zich uitstekend lenen om via e-mail, telefoon en andere internetkanalen behandeld te worden. Dit scheelt tijd en dus geld. Ook hiermee proberen wij de kosten van uw geschil zo laag mogelijk te houden. U bent immers niet geholpen met een torenhoge rekening. Wist u dat het zelfs mogelijk is om te chatten over uw zaak. Ook hierin onderscheidt onze dienstverlening zich van de advocatuur.

Op ons kantoor werken gedreven en deskundige juristen op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Wij verrichten exacte dezelfde werkzaamheden als een advocaat en staan u in en buiten rechte bij. Het is dus niet noodzakelijk om een kostbare advocaat in te schakelen als u een procedure wilt starten of als u als gedaagde bent in een procedure. Het grote verschil zit echter in de tarieven die wij hanteren. Ons uurtarief ligt aanzienlijk lager dan dat van de gemiddelde advocaat. Bovendien rekenen we geen kantoorkosten. Deze verkapte winstmarge is in de advocatuur wel gebruikelijk en hierdoor lopen de toch al hoge rekeningen alleen maar meer op. Doordat wij onze overall kosten tot het minimum beperken zijn wij in staat om het juridische prijskaartje zo laag mogelijk te houden terwijl de kwaliteit hetzelfde is als bij een advocatenkantoor.

Dus bent u gebaat bij een semi-advocaat? Zoek dan niet verder maar neem vrijblijvend contact met ons op.

Advocaat