Home / Advocaat / Advocaat Montferland

Advocaat Montferland

Advocaat Montferland ingetoetst in Google? Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar een betaalbaar alternatief voor de advocaat in Montferland of 's-Heerenberg, Beek, Zeddam? Indien het kostenaspect bij u meespeelt dan bent op zoekt een (wolderwijd) jurist. De advocatuur staat onder druk en dat is niet opmerkelijk. De kosten voor juridische aangelegenheden zijn vaak zo hoog dat het belang van een zaak totaal niet in verhouding staat tot de factuur die u na afloop van de procedure ontvangt. Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Rechtshulp dient, net als alle andere diensten, waarde toe te voegen. Daarnaast kan het niet zo zijn dat u bang bent voor de rekening. Indien u hier ook zo over denkt vernemen wij graag van u. Wij zijn een landelijk opererend juristenkantoor en willen iedereen in Montferland laten zien dat dit anders kan. Juridische kosten zijn niet altijd te vermijden, hoge advocaatkosten zijn dit vaak wel. Let dan ook op wie u inschakelt. Goedkoop hoeft namelijk helemaal geen duurkoop te zijn. En een uurtarief van € 250,- (of meer) is helemaal geen garantie voor kwaliteit. Wist u overigens dat in de meeste gevallen een advocaat helemaal niet noodzakelijk is? Ook wij kunnen u bijstaan in een gerechtelijke procedure of u voorzien van deskundig advies. De dienstverlening is vergelijkbaar met die van de advocaat maar dan een stuk goedkoper. Niet voor niets is ons motto: 'omdat goede rechtshulp niet duur hoeft te zijn!'. Vergelijk ons maar eens met de advocaat om de hoek.

Goedkope advocaat Montferland

Bent u benieuwd of wij u kunnen bijstaan en uw conflict kunnen oplossen in Montferland? Wij zijn actief op de volgende rechtsgebieden: arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Bij vragen of advies over deze rechtsgebieden helpen wij u graag. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in deze rechtsgebieden. Onze juristen verrichten exact dezelfde werkzaamheden als een advocaat, alleen ligt ons uurtarief aanzienlijk lager dan bij de gemiddelde advocaat. Dit komt doordat we onze "overall kosten" tot het minimum beperken. Hiermee kunnen we het juridische prijskaartje voor u zo laag mogelijk houden. Zodoende heeft u zekerheid vooraf en geen dure rekening achteraf.

Meer dan een laag tarief

Het gemiddelde uurtarief van advocaten in Nederland bedraagt tussen de € 200,- en € 250,- per uur. Dit tarief is bij veel advocatenkantoren een zeer gangbaar tarief. Wij van Wolderwijd hanteren € 95,- als uurtarief voor een rechtshulp. Voor zowel advies of bijstand in een rechtzaak, aan particulieren of bedrijven. Eén uurtarief waarmee we ons uiterste best voor u doen. Maar Wolderwijd is meer dan alleen een laag uurtarief. Bij ons werken uitsluitend universitair geschoolde juristen (meesters in de rechten) die jaarlijks worden bijgeschoold op de rechtsgebieden die we beoefenen. Naast deze rechtsgebieden verrichten wij geen advies of bijstand. Bij ons vindt u juridische specialisten op het gebied van arbeid, overheid, overeenkomsten en huur. Omdat onze specialiseren uitsluitend deze rechtsgebieden beoefenen bent u verzekerd van kwaliteit. En dat tegen een eerlijk uurtarief. Geloof niet ons maar onze klanten die wij aan het woord laten op het (externe) platform: Klanten vertellen.

Goedkoop duurkoop?

Ons kantoor verleent uitsluitend gespecialiseerde rechtshulp. Zonder specialistische kennis kan een goedkoop advies nog altijd duur zijn. Concreet betekent dit dat wij u alleen adviseren en procederen in het arbeidsrecht (ontslag, vaststellingsovereenkomst, disfunctioneren, loon etc), bestuursrecht (gemeente, provincie of overheid), contractenrecht (niet nakoming, opstellen algemene voorwaarden, dagvaarding ontvangen) of het huurrecht (huurprijs, huurincasso, uitzetting, huurovereenkomst). Indien u informatie wenst over andere rechtsgebieden (bijvoorbeeld: strafrecht, omgang kinderen, echtscheiding) moeten wij u helaas doorverwijzen. Ook werkt ons kantoor niet op basis van een toevoeging (advocaat van onvermogen of gesubsidieerde rechtshulp). Dan zult u Het Juridisch Loket moeten raadplegen.

Bent u dus gebaat bij een "semi-advocaat" met oog voor snelheid en uw kosten die u adviseert of bijstaat in een juridisch geschil of incasso in Montferland? Zoek niet verder maar neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar en zijn actief in heel Nederland.

Laat u bellen door een jurist:

Montferland is een plaats in Gelderland en telt 35.101 inwoners. Met een landoppervlakte van 105 km2 heeft Montferland 332 inwoners per vierkante kilometer. Omdat Wolderwijd Juristen in geheel Nederland een goed alternatief is voor de advocaat bieden wij onze diensten ook aan in Montferland. Bij ons bent u aan het juiste adres voor advies of een het starten van een procedure. Zoals reeds vermeld is een advocaat in de meeste gevallen niet nodig. Mocht dit toch het geval zijn dan schakelen wij een advocaat in op het moment dat het daadwerkelijk nodig is. Tot die tijd bespaart u geld en wordt u geholpen door een gespecialiseerde jurist.

Ons werkgebied in Gelderland is als volgt: Aalten, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Berkelland, Beuningen, Bronckhorst, Brummen, Buren, Culemborg, Doesburg, Doetinchem, Druten, Duiven, Ede, Elburg, Epe, Ermelo, Geldermalsen, Groesbeek, Harderwijk, Hattem, Heerde, Heumen, Lingewaal, Lingewaard, Lochem, Maasdriel, Millingen aan de Rijn, Montferland, Neder-Betuwe, Neerijnen, Nijkerk, Nijmegen, Nunspeet, Oldebroek, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Overbetuwe, Putten, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Scherpenzeel, Tiel, Ubbergen, Voorst, Wageningen, West Maas en Waal, Westervoort, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen,

Ook in Montferland:
jurist.

Daarom een Wolderwijd jurist uit Montferland:
  Voordelig
  Wolderwijd Juristen is voordelig
  Vaste lage tarieven
  Gedreven
  Wolderwijd Juristen is gedreven
  Nuchter en gedreven
  Actueel
  Wolderwijd Juristen is gericht op resultaat
  Altijd up to date
  Bereikbaar
  Wolderwijd Juristen is bereikbaar
  Gemakkelijk bereikbaar
  Volg Wolderwijd

  Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op LinkedIn Volg ons via RSS