• Wolderwijd logo
 
header jurist

Vaststellingsovereenkomst Limburg

U wilt uw vaststellingsovereenkomst laten controleren door een specialist uit Limburg? Wolderwijd Juristen doet dit voor u. Uw vaststellingsovereenkomst wordt volledig juridisch gescrrend, tegen een scherp vast tarief van slechts € 399,00 (ACTIE 2022: € 349,00 excl. btw). Wij bekijken of de ontslagvergoeding die u wordt aangeboden wel reëel is en of uw uitkering door de vaststellingsovereenkomst niet op het spel gezet wordt. Verder bekijken we alle overige relevante punten in de vaststellingsovereenkomst waarna u een kernachtig advies op maat van ons ontvangt. Bovendien trachten onze Limburgse juristen de kosten voor het controleren van de vaststellingsovereenkomst altijd te verhalen op de werkgever zodat het u als werknemer niets kost. In nagenoeg alle gevallen blijken werkgevers bereid om de kosten van de controle te vergoeden. Zoek dus niet verder naar een vaststellingsovereenkomst expert in Limburg, u heeft haar reeds gevonden.

De provincie Limburg telt ruim 1.100.000 inwoners en is daarmee middelmaat in Nederland. De hoofdstad van Limburg is Maastricht, dit is tevens de bekendste stad bij de meeste Nederlanders. Enkele andere bekende steden zijn bijvoorbeeld Venlo, Roermond en Geleen. Zoekt u een vaststellingsovereenkomst in Limburg? Dan bent u bij Wolderwijd Juristen aan het juiste adres. Door geheel Limburg adviseren en procederen wij in het arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Anno 2022 telt Limburg 1.121.483 inwoners en 33 gemeenten. De hoofdstad van Limburg is Maastricht dat meteen de grootste gemeente is van Limburg. In alle plaatsen van Limburg kunt u de advocaten van Wolderwijd tegenkomen.

In Limburg werken onze gedreven en deskundige legal professionals. Voor de meeste werkzaamheden heeft u geen advocaat nodig en zijn wij een voordelig alternatief voor de dure vaststellingsovereenkomstcheck van een advocaat. Onze juristen verrichten exact dezelfde controle van uw vaststellingsovereenkomst als een advocaat, alleen ligt ons uurtarief aanzienlijk lager waardoor de gemiddelde vaststellingsovereenkomstprocedure veel minder kosten met zich mee brengt. Bovendien werken wij met het vaste tarief van € 399,00 (ACTIE 2022: € 349,00 excl. btw) voor de juridische check zodat van tevoren duidelijk is wat het u kost. Dus ga voor profijt, kies Wolderwijd! Met een groot netwerk van juristen in Limbrug is er altijd een professional bij u in de buurt. Ons werkgebied in Limburg is als volgt: Beek, Beesel, Bergen-limburg, Brunssum, Echt-Susteren, Eijsden-Margraten, Gennep, Gulpen-Wittem, Heerlen, Horst aan de Maas, Kerkrade, Landgraaf, Leudal, Maasgouw, Maastricht, Meerssen, Mook en Middelaar, Nederweert, Nuth, Onderbanken, Peel en Maas, Roerdalen, Roermond, Schinnen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Venlo, Venray, Voerendaal, Weert,

De provincie is geliefd bij vele toeristen uit Nederland, maar ook bij toeristen uit andere landen. Maastricht is hierbij de grootste trekpleister maar ook het Limburgse Heuvelland, ook wel Mergelland genoemd, is erg populair. De combinatie van een mooie natuur en een grote stad als Maastricht in de buurt lijkt bijzonder aantrekkelijk voor de vele bezoekers. Een opvallend feitje is nog dat bijna drie van de vier Limburgers bij de Rooms-katholieke kerk staat ingeschreven. Nergens in ons land is dit percentage zo hoog. Bij Wolderwijd Juristen heeft u altijd een vaststellingsovereenkomst in de buurt. Bedrijfsmatig of particulier, wij zijn altijd nabij.