Home / Vaststellingsovereenkomst / Vaststellingsovereenkomst Nederland

Beëindigingsovereenkomst Nederland

Wanneer u in Nederland een vaststellingsovereenkomst heeftontvangen zit u vol met vragen. Krijg ik wel een ww-uitkering? Klopt de vergoeding wel? Moet ik tekenen of niet? Het is verstandig om de vaststellingsovereenkomst juridisch te laten controleren door een specialist. Bij Wolderwijd werken twee juristen die gespecialiseerd zijn op het arbeids- en ontslagrecht. Voor het controleren van een vaststellingsovereenkomst (of beeindigingsovereenkomst) bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doen er dan alles aan om uw recht op een ww-uitkering veilig te stellen. Het UWV controleert namelijk of u wel akkoord had mogen gaan of niet? Een aantal (cruciale) punten dient dus uitdrukkelijk in de vaststellingsovereenkomst te zijn opgenomen. Is dat niet het geval dan kan dit gevolgen hebben voor een (eventuele) ww-uitkering. Voorbeelden van cruciale punten zijn: initiatief, ontbreken van een dringende reden, opzegtermijn en vergoeding. Daarnaast zijn er nog vele andere afspraken die in een vaststellingsovereenkomst worden vastgelegd zoals afspraken over bijvoorbeeld verval van het concurrentie- en relatiebeding, afspraken over geheimhoudingsbeding en afspraken over de ontslagvergoeding en de eindafrekening. Het zijn allemaal zaken die in een vaststellingsovereenkomst juridisch goed afgedicht moeten worden om te voorkomen dat u in de toekomst voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij helpen u hier graag bij en willen graag van u weten wat de reden is dat aan u een beëindigingsovereenkomst is aangeboden? De reden/aanleiding is namelijk van groot belang en bepaalt voor een groot deel of het huidige ontslagvoorstel acceptabel is of niet?

Snel naar: Werkwijze - Kosten - Snelheid - Nazorg.

Werkwijze

Onze werkwijze is simpel en efficiënt. Allereerst hebben wij drie zaken nodig om u goed te kunnen adviseren: (1) de vaststellingsovereenkomst, (2) een recente salarisstrook en (3) uw laatste arbeidsovereenkomst (indien u die nog heeft). Met deze gegevens en uw verhaal (of de reden) stellen wij een kort adviesrapport op. In dit adviesrapport wordt u in normaal Nederlands geadviseerd over de inhoud van de overeenkomst en wat gezien de situatie normaal zou zijn. Dit adviesrapport ontvangt u per e-mail en kunt u bespreken met vrienden/familie. De volgende werkdag nemen wij telefonisch contact met u op om het advies te bespreken en (eventuele) vragen en/of opmerkingen te behandelen. Pas nadat al uw vragen zijn beantwoord bespreekt de jurist met u het eventuele vervolg. Omdat u nooit slechter mag worden van onderhandelen, is onderhandelen bij ons kantoor altijd gratis, zie ook: Kosten.

Tevreden klant over Wolderwijd
Tevreden klant over Wolderwijd

Neem niet zomaar aan dat we goed werk leveren maar bekijk ons profiel op Klantenvertellen.nl. Voor vrijblijvend advies of een beoordeling van uw vaststellingsovereenkomst kunt u contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar.

Kosten in verband met ontslag

"Al meer dan 5 jaar is ons kantoor actief op het arbeids- en ontslagrecht. Wij adviseren werknemers voornamelijk buiten de rechtszaal maar staan hen, indien het noodzakelijk is, ook bij in de rechtszaal. Wij ondersteunen werknemers door het hele land omdat wij geloven en werken met een uniek werknemersconcept. Dat zit als volgt. Stelt u zich eens voor dat u een vaststellingsovereenkomst tekent met een transitievergoeding van €10.000,- (bruto, dus na belastingaftrek houdt u hiervan ongeveer de helft over). Als u vervolgens wordt geconfronteerd met een advocatenrekening van ruim € 2.000,- dan blijft er alles bij elkaar niet echt veel over voor u. Dit kan niet de bedoeling zijn. Bij Wolderwijd doen we dit dan ook anders.

Onze kosten worden in 90% vergoed door werkgever. Mocht dit (om wat voor reden dan ook!) niet lukken, dan rekenen wij slechts de kosten voor het beoordelen van uw vaststellingsovereenkomst: slechts € 450,00 (ACTIE 2018: € 350,00 excl. btw). Laat een Wolderwijd arbeidsrechtjurist controleren of uw beëindigingsovereenkomst ''WW-proof'' is en of de ontslagvergoeding die u wordt aangeboden redelijk is of niet? Dit kost u in de meeste gevallen (90%) helemaal niets. In 10% van de gevallen kost het u slechts € 450,00 (ACTIE 2018: € 350,00 excl. btw). Voor de bedrag controleert één van de juristen van Wolderwijd uw vaststellingsovereenkomst op alle juridische valkuilen en onderhandeld (indien nodig) gratis voor u. Omdat wij werken met dit speciale vaste tarief voor werknemers hoeft u nooit bang te zijn voor (hoge) onverwachte kosten achteraf. Wij willen u hiermee echt verder mee helpen. Wij adviseren u graag, ongeacht waar u woonachtig bent. 'Samen kunnen we het optimale resultaat behalen dat past bij uw situatie en toekomst", aldus mr. M.S. Ducaat. Overigens hoeft u ons niet op ons woord te geloven over de kwaliteit van onze dienstverlening; wij laten u namelijk liever geloven in de mensen die onze werkwijze zelf reeds hebben ervaren. Sinds 2015 laten wij onze klanten dan ook aan het woord om hun ervaringen met ons te delen op het (externe) platform: Klantenvertellen.nl.

Looptijd beëindigingsovereenkomst controle

Stel dat u van uw werkgever in Nederland een beëindigingsovereenkomst heeft gekregen en dat uw werkgever aandringt op zeer spoedige ondertekening ervan. In de praktijk gebeurt dit regelmatig, bijvoorbeeld in verband met de opzegtermijn. Werknemers verzuimen dan nog wel eens om de vaststellingsovereenkomst door een jurist te laten controleren. De advocatuur staat bekend als gesloten en lastig te bereiken. Ook qua kosten heeft de gemiddelde jurist geen goed imago. De juristen van Wolderwijd betreuren dit. Elke vaststellingsovereenkomst (maar dan ook echt elke!) moet gecontroleerd worden voordat deze wordt getekend. Om die reden controleren wij altijd binnen 24 uur (op werkdagen). Vandaag per e-mail aanleveren betekent dus uiterlijk morgen advies. Laat een Wolderwijd arbeidsrechtjurist controleren of uw beëindigingsovereenkomst ''WW-proof'' is en of de ontslagvergoeding die u wordt aangeboden redelijk is of niet. De reden is hierbij erg belangrijk. De arbeidsrechtjurist controleert verder alle overige relevante punten van de vaststellingsovereenkomst waarna u van ons een kernachtig advies op maat ontvangt. Als werknemer, wonende te Nederland, bent u zodoende verzekerd van een gedegen juridische controle van uw beëindigingsovereenkomst en weet u van tevoren waar u voor tekent. En dit allemaal binnen 24 uur (op werkdagen). Aarzel dus niet maar contacteer één van onze juristen voor een eerlijk en begrijpelijk advies.

'Vaststellingsovereenkomst Nederland' ingetoetst in Google? Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar een goede maar voordelige check van uw vaststellingsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst in Nederland! In Nederland werken gedreven en deskundige juristen op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Voor deze rechtsgebieden is een advocaat niet nodig. Veel mensen weten het niet maar juristen verrichten exact dezelfde werkzaamheden als een advocaat, alleen ligt ons uurtarief aanzienlijk lager. Doordat we onze overheadkosten tot het minimum beperken zijn wij in staat om het juridische prijskaartje zo laag mogelijk te houden terwijl de kwaliteit hetzelfde is als bij een advocatenkantoor. Daarnaast werken wij met vaste prijzen. De complete behandeling van uw vaststellingsovereenkomst of beendigingsovereenkomstcontrole kost u maximaal € 450,00 (ACTIE 2018: € 350,00 excl. btw). Gegarandeerd.

Zoek niet verder maar neem vrijblijvend contact met ons op. Tegen een eerlijk tarief maken wij ons hard voor uw zaak!

Laat u bellen door een jurist:

Nederland is een plaats in Nederland en telt 16.105.396 inwoners. Met een landoppervlakte van 37354 m2 heeft Nederland 447 inwoners per vierkante kilometer. Omdat Wolderwijd Juristen in heel Nederland werkzaam is, bieden wij onze diensten ook aan in Nederland. Bij ons bent u aan het juiste adres voor advies of een het starten van een juridische procedure. Dus wanneer u hulp wenst bij uw vaststellingsovereenkomst, overeenkomst, ontslag, bezwaarschrift, opzegging huurovereenkomst, verzoekschrift, etc. Wij helpen u graag tegen een eerlijk tarief.

Nazorg bij vaststelingsovereenkomst

Na het formeel juridische gedeelte spelen vragen zoals 'Wat wil ik nu eigenlijk met mijn carriere?', 'Waar liggen (de beste) kansen voor mij op de arbeidsmarkt?' maar ook hele praktische vragen zoals vragen rondom de aanvraag van uw uitkering zullen de revue passeren. Wij vinden het logisch om u ook bij het vinden van antwoorden op deze vragen te ondersteunen. Wij beantwoorden graag uw meer praktische vragen die verband houden met het einde van uw dienstverband. Wij vinden dat dit hoort bij onze taak en zien dit als logische nazorg nadat u de vaststellingsovereenkomst heeft getekend. Bereikbaarheid en toegankelijkheid vinden wij enorm belangrijk en zijn de kernwaarden van onze kantoorfilosofie. Wij begrijpen dat het voor u als werknemer na ondertekening van de vaststellingsovereenkomst vaak namelijk niet eindigt maar dan juist pas begint.

Ons werkgebied in Nederland is als volgt: Nederland,

Ook in Nederland:
jurist, advocaat.

Daarom een Wolderwijd jurist uit Nederland:
  Voordelig
  Wolderwijd Juristen is voordelig
  Vaste lage tarieven
  Gedreven
  Wolderwijd Juristen is gedreven
  Nuchter en gedreven
  Actueel
  Wolderwijd Juristen is gericht op resultaat
  Altijd up to date
  Bereikbaar
  Wolderwijd Juristen is bereikbaar
  Gemakkelijk bereikbaar
  Volg Wolderwijd

  Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op LinkedIn Volg ons via RSS