Home / Vaststellingsovereenkomst / Vaststellingsovereenkomst Nederland

Vaststellingsovereenkomst Nederland

U heeft een vaststellingsovereenkomst in Nederland ontvangen en wilt deze door een specialist laten controleren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Om uw recht op een uitkering veilig te stellen dient een aantal punten uitdrukkelijk in de vaststellingsovereenkomst (ook wel beëindigingsovereenkomst genoemd) te zijn opgenomen. Zo moet er bijvoorbeeld staan dat uw werkgever het initiatief heeft genomen tot beëindiging van de arbeidsovereenkomst en dat er geen dringende reden aan de beëindiging ten grondslag heeft gelegen. Ook is het verstandig om in de vaststellingsovereenkomst op te nemen dat de beëindiging geen verband houdt met enig opzegverbod zoals ziekte, zwangerschap of zitting in de OR. Daarnaast zijn er nog vele andere afspraken die in een vaststellingsovereenkomst worden vastgelegd zoals afspraken over bijvoorbeeld verval van het concurrentie- en relatiebeding, afspraken over geheimhoudingsbeding en, niet onbelangrijk, afspraken over de ontslagvergoeding en de eindafrekening. Het zijn allemaal zaken die in een vaststellingsovereenkomst juridisch goed afgedicht moeten worden om te voorkomen dat u in de toekomst voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij helpen u hier graag bij.

5Jarenlange ervaring met ontslag

"Al meer dan 5 jaar is ons kantoor actief op het arbeids- en ontslagrecht. Wij adviseren werknemers voornamelijk buiten de rechtszaal maar staan hen, indien het noodzakelijk is, ook bij in de rechtszaal. Wij ondersteunen werknemers door het hele land omdat wij geloven en werken met een uniek werknemersconcept. Dat zit als volgt. Stelt u zich eens voor dat u een vaststellingsovereenkomst tekent met een transitievergoeding van €10.000,- (bruto, dus na belastingaftrek houdt u hiervan ongeveer de helft over). Als u vervolgens wordt geconfronteerd met een advocatenrekening van ruim € 2.000,- dan blijft er alles bij elkaar niet echt veel over voor u. Dit terwijl de transitievergoeding als doel heeft om de transitie van werk naar werk (financieel) te vergemakkelijken. Dit doel wordt in veel gevallen voorbijgeschoten. Omdat wij werken met een spciaal vast tarief voor werknemers (werknemerstarief) hoeft u nooit bang te zijn voor (hoge) onverwachte kosten achteraf. Wij vinden dat we u als werknemer hier pas echt verder mee helpen. Indien u dit ook vindt, neem dan eens contact met ons op. Wij adviseren u graag, ongeacht waar u woonachtig bent. ''Samen kunnen we het optimale resultaat behalen dat past bij uw situatie en toekomst", aldus mr. M.S. Ducaat. Overigens hoeft u ons niet op ons woord te geloven over de kwaliteit van onze dienstverlening; wij laten u namelijk liever geloven in de mensen die onze werkwijze zelf reeds hebben ervaren. Sinds 2015 laten wij onze klanten dan ook aan het woord om hun ervaringen met ons te delen op het (externe) platform: Klanten vertellen.

Controleren vaststellingsovereenkomst Nederland

Stel dat u een vaststellingsovereenkomst van uw werkgever aangeboden heeft gekregen en uw werkgever dringt aan op zeer spoedige ondertekening. In de praktijk gebeurt dit regelmatig. Werknemers verzuimen dan om de vaststellingsovereenkomst door een jurist te laten controleren. Dit is erg onverstandig omdat de ondertekening van een vaststellingsovereenkomst verregaande consequenties kan hebben, onder meer voor uw recht op een uitkering. U doet er daarom verstandig aan om zich goed te laten adviseren door een specialist in de buurt van Nederland. In en rondom Nederland werken onze vaststellingsovereenkomst specialisten die deze controle voor u kunnen uitvoeren. Tegen een vast scherp tarief van slechts € 450,00 (ACTIE 2018: € 350,00) controleert één van de juristen van Wolderwijd uw vaststellingsovereenkomst op alle juridische valkuilen. Zo bekijken wij bijvoorbeeld of de beëindigingsovereenkomst WW-proof is. Daarnaast beoordelen we ook of de ontslagvergoeding die u wordt aangeboden (of juist niet) redelijk is. Wij controleren verder alle overige relevante punten van de vaststellingsovereenkomst waarna u van ons een kernachtig advies op maat ontvangt. Als werknemer, wonende te Nederland, bent u zodoende verzekerd van een gedegen juridische controle van uw vaststellingsovereenkomst en weet u van tevoren waar u voor tekent. Voor werknemers proberen wij de kosten van de vaststellingsovereenkomstcheck bovendien altijd bij de werkgever neer te leggen. In veruit de meeste lukt dit of is reeds in de vaststellingsovereenkomst een bepaald budget voor juridische bijstand opgenomen zodat het u helemaal niets kost. Komt u dus uit omgeving Nederland en heeft u behoefte om met een ervaren en deskundige specialist te spreken over uw vaststellingsovereenkomst? Aarzel dan niet maar contacteer één van onze juristen te Nederland voor een eerlijk en begrijpelijk advies.

'Vaststellingsovereenkomst Nederland' ingetoetst in Google? Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar een goede maar voordelige check van uw vaststellingsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst in Nederland! In Nederland werken gedreven en deskundige juristen op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Voor deze rechtsgebieden is een advocaat niet nodig. Veel mensen weten het niet maar juristen verrichten exact dezelfde werkzaamheden als een advocaat, alleen ligt ons uurtarief aanzienlijk lager. Doordat we onze overheadkosten tot het minimum beperken zijn wij in staat om het juridische prijskaartje zo laag mogelijk te houden terwijl de kwaliteit hetzelfde is als bij een advocatenkantoor. Daarnaast werken wij met vaste prijzen. De complete behandeling van uw vaststellingsovereenkomst of beendigingsovereenkomstcontrole kost u maximaal € 450,00 (ACTIE 2018: € 350,00). Gegarandeerd.

Zoek niet verder maar neem vrijblijvend contact met ons op. Tegen een eerlijk tarief maken wij ons hard voor uw zaak!

Laat u bellen door een jurist:

Nederland is een plaats in Nederland en telt 16.105.396 inwoners. Met een landoppervlakte van 37354 m2 heeft Nederland 447 inwoners per vierkante kilometer. Omdat Wolderwijd Juristen in heel Nederland werkzaam is, bieden wij onze diensten ook aan in Nederland. Bij ons bent u aan het juiste adres voor advies of een het starten van een juridische procedure. Dus wanneer u hulp wenst bij uw vaststellingsovereenkomst, overeenkomst, ontslag, bezwaarschrift, opzegging huurovereenkomst, verzoekschrift, etc. Wij helpen u graag tegen een eerlijk tarief.

Nazorg bij vaststelingsovereenkomst

Na het formeel juridische gedeelte spelen vragen zoals 'Wat wil ik nu eigenlijk met mijn carriere?', 'Waar liggen (de beste) kansen voor mij op de arbeidsmarkt?' maar ook hele praktische vragen zoals vragen rondom de aanvraag van uw uitkering zullen de revue passeren. Wij vinden het logisch om u ook bij het vinden van antwoorden op deze vragen te ondersteunen. Wij beantwoorden graag uw meer praktische vragen die verband houden met het einde van uw dienstverband. Wij vinden dat dit hoort bij onze taak en zien dit als logische nazorg nadat u de vaststellingsovereenkomst heeft getekend. Bereikbaarheid en toegankelijkheid vinden wij enorm belangrijk en zijn de kernwaarden van onze kantoorfilosofie. Wij begrijpen dat het voor u als werknemer na ondertekening van de vaststellingsovereenkomst vaak namelijk niet eindigt maar dan juist pas begint.

Ons werkgebied in Nederland is als volgt: Nederland,

Ook in Nederland:
jurist, advocaat.

Daarom een Wolderwijd jurist uit Nederland:
  Voordelig
  Wolderwijd Juristen is voordelig
  Vaste lage tarieven
  Gedreven
  Wolderwijd Juristen is gedreven
  Nuchter en gedreven
  Actueel
  Wolderwijd Juristen is gericht op resultaat
  Altijd up to date
  Bereikbaar
  Wolderwijd Juristen is bereikbaar
  Gemakkelijk bereikbaar
  Volg Wolderwijd

  Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op LinkedIn Volg ons via RSS