Home / Vaststellingsovereenkomst / Vaststellingsovereenkomst Groningen

Vaststellingsovereenkomst in Groningen

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen van een bedrijf uit Groningen? Wolderwijd is een landelijk opererend juristenkantoor en staat u graag bij. Voor kort advies of beoordeling van uw vaststellingsovereenkomst (ook wel beëindigingsovereenkomst genoemd) is een goede arbeidsrechtjurist noodzakelijk. Dit omdat het tekenen van een vaststellingsovereenkomst verstrekkende gevolgen heeft. Elke vaststellingsovereenkomst is maatwerk. Afhankelijk van de reden dat aan u een vaststellingsovereenkomst is aangeboden, kan worden beoordeeld of het voorstel acceptabel is (of niet). Onze juristen staan u graag te woord en zullen u deskundig en snel adviseren over het (eventuele) einde van uw dienstverband.

Lees meer over de: Werkwijze - Kosten - Snelheid - Nazorg.

Werkwijze

Onze werkwijze is simpel en efficiënt. Wij hebben drie zaken nodig om u goed te kunnen adviseren: (1) de vaststellingsovereenkomst, (2) een recente salarisstrook en (3) uw laatste arbeidsovereenkomst (indien u die nog heeft). Met deze gegevens en uw verhaal (of de reden) stellen wij een duidelijk adviesrapport op. In dit adviesrapport wordt u in begrijpelijke taal geadviseerd over de inhoud van de overeenkomst en wat gezien uw situatie normaal zou zijn. Dit adviesrapport ontvangt u per e-mail (binnen 24 uur) en kunt u bespreken met vrienden/familie. De volgende werkdag nemen wij telefonisch contact met u op om het adviesrapport door te nemen en uw vragen en/of opmerkingen te behandelen. Pas nadat al uw vragen zijn beantwoord, bespreken wij het eventuele vervolg met u. Omdat wij vinden dat u nooit slechter mag worden van onderhandelen, is onderhandelen bij ons altijd gratis, zie ook: Kosten.

Klanten zijn tevreden
Klanten bevelen ons aan

Wolderwijd wordt beoordeeld met een 8,9 gemiddeld. Bekijk de ervaringen via ons profiel op Klantenvertellen.nl. Voor vrijblijvend advies verzoeken wij u contact met ons opnemen.

Kosten in verband met ontslag

"Al meer dan 6 jaar is ons kantoor actief op het arbeids- en ontslagrecht. Wij adviseren werknemers voornamelijk buiten de rechtszaal maar staan hen, indien het noodzakelijk is, ook bij in de rechtszaal. Wij ondersteunen werknemers door het hele land omdat wij geloven en werken met een uniek werknemersconcept. Dat zit als volgt. Stelt u zich eens voor dat u een vaststellingsovereenkomst tekent met een transitievergoeding van €10.000,- (bruto, dus na belastingaftrek houdt u hiervan ongeveer de helft over). Als u vervolgens wordt geconfronteerd met een advocatenrekening van ruim € 2.500,- dan blijft er alles bij elkaar niet echt veel over voor u. Dit kan niet de bedoeling zijn. Bij Wolderwijd doen we dit dan ook anders.

In 90% van de gevallen vergoedt uw werkgever de juridische kosten (en betaalt u dus helemaal niets). Mocht dit (om wat voor reden dan ook!) niet lukken, dan rekenen wij slechts de kosten voor het beoordelen van uw vaststellingsovereenkomst: slechts € 450,00 (ACTIE 2020: € 350,00 excl. btw). Laat een Wolderwijd arbeidsrechtjurist controleren of uw beëindigingsovereenkomst ''WW-proof'' is en of de ontslagvergoeding die u wordt aangeboden redelijk is.

Omdat wij werken met dit speciale vaste tarief voor werknemers hoeft u nooit bang te zijn voor (hoge) onverwachte kosten achteraf. Wij willen u hiermee echt verder mee helpen. Wij adviseren u graag, ongeacht waar u woonachtig bent. 'Samen kunnen we het optimale resultaat behalen dat past bij uw situatie en toekomst", aldus mr. M.S. Ducaat. Overigens hoeft u ons niet op ons woord te geloven over de kwaliteit van onze dienstverlening; wij laten u namelijk liever overtuigen door de mensen die onze werkwijze zelf al hebben ervaren. Sinds 2015 laten wij onze klanten dan ook aan het woord om hun ervaringen met ons te delen op het (externe) platform: Klantenvertellen.nl.

Hoe lang duurt een controle?

Stel dat u van uw werkgever in Groningen een vaststellingsovereenkomst heeft gekregen en dat uw werkgever aandringt op zeer spoedige ondertekening. In de praktijk gebeurt dit regelmatig, bijvoorbeeld in verband met de vaststellingsovereenkomst. Werknemers verzuimen dan om de vaststellingsovereenkomst door een jurist te laten controleren. Dit is erg onverstandig omdat de ondertekening van een vaststellingsovereenkomst verregaande consequenties kan hebben, onder meer voor uw recht op een uitkering. U doet er daarom verstandig aan om zich goed te laten adviseren door een specialist in de buurt van . In en rondom werken onze beëindigingsovereenkomst specialisten die deze controle voor u kunnen uitvoeren. Tegen een vast scherp tarief van slechts € 450,00 (ACTIE 2020: € 350,00 excl. btw) controleert één van de juristen van Wolderwijd uw vaststellingsovereenkomst op alle juridische valkuilen. Zo bekijken wij bijvoorbeeld of de beëindigingsovereenkomst WW-proof is. Daarnaast beoordelen we ook of de ontslagvergoeding die u wordt aangeboden (of juist niet) redelijk is. Hiervoor is de aanleiding/reden erg belangrijk. Wij controleren verder alle overige relevante punten van de vaststellingsovereenkomst waarna u van ons een kernachtig advies op maat ontvangt. Als werknemer, wonende te Groningen, bent u zodoende verzekerd van een gedegen juridische controle van uw vaststellingsovereenkomst en weet u van tevoren waar u voor tekent. Voor werknemers proberen wij de kosten van de vaststellingsovereenkomstcheck bovendien altijd bij de werkgever neer te leggen. In veruit de meeste lukt dit of is reeds in de beëindigingsovereenkomst een bepaald budget voor juridische bijstand opgenomen zodat het u helemaal niets kost. Komt u dus uit omgeving Groningen, Hoogkerk en heeft u behoefte om met een ervaren en deskundige specialist te spreken over uw vaststellingsovereenkomst? Aarzel dan niet maar contacteer één van onze juristen voor een eerlijk en begrijpelijk advies.

'Vaststellingsovereenkomst Groningen' ingetoetst in Google? Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar een goede maar voordelige check van uw vaststellingsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst in Groningen, Hoogkerk! In Groningen werken gedreven en deskundige juristen op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Voor deze rechtsgebieden is een advocaat niet nodig. Veel mensen weten het niet maar juristen verrichten exact dezelfde werkzaamheden als een advocaat, alleen ligt ons uurtarief aanzienlijk lager. Doordat we onze overheadkosten tot het minimum beperken zijn wij in staat om het juridische prijskaartje zo laag mogelijk te houden terwijl de kwaliteit hetzelfde is als bij een advocatenkantoor. Daarnaast werken wij met vaste prijzen. De complete behandeling van uw vaststellingsovereenkomst of beendigingsovereenkomstcontrole kost u maximaal € 459,00 (ACTIE 2020: € 350,00 excl. btw). Gegarandeerd.

Zoek niet verder maar neem vrijblijvend contact met ons op. Tegen een eerlijk tarief maken wij ons hard voor uw zaak!

Laat u bellen door een jurist:

Groningen is een plaats in Groningen en telt 192.735 inwoners. Met een landoppervlakte van 79 m2 heeft Groningen 2271 inwoners per vierkante kilometer. Omdat Wolderwijd Juristen in heel Nederland werkzaam is, bieden wij onze diensten ook aan in Groningen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor advies of een het starten van een juridische procedure. Dus wanneer u hulp wenst bij uw vaststellingsovereenkomst, overeenkomst, ontslag, bezwaarschrift, opzegging huurovereenkomst, verzoekschrift, etc. Wij helpen u graag tegen een eerlijk tarief.

Nazorg na tekenen vaststelingsovereenkomst

We hebben, in samenspraak met u, tot een goede vaststellingsovereenkomst kunnen komen. U bent tevreden met de afspraken die er zijn gemaakt over de voorwaarden voor de beeindiging van het dienstverband en u bent klaar om tot ondertekening over te gaan. Maar wat gebeurt er als u de vaststellingsovereenkomst eenmaal hebt ondertekend? De meeste werknemers nemen eerst even de tijd om het proces af te sluiten. Sommige dienstverbanden hebben lang geduurd en dan is het ook emotioneel best lastig om afscheid te nemen van uw oude baan. Toch eindigt het proces niet nadat u de vaststellingsovereenkomst hebt getekend. Sterker nog; feitelijk begint het dan pas. Hoewel onze juridische ondersteuning voorbij is na ondertekening van de vaststellingsovereenkomst betekent dit niet dat wij de deuren voor u sluiten bij allerhande praktische vragen die u na afloop nog mocht hebben. Veel werknemers lopen bijvoorbeeld aan tegen de vraag wat ze nu eigenlijk willen met hun cariere. Er kan behoefte bestaan aan omscholing of er leven vragen bij u over de aanvraag van uw uitkering. Wij vinden het belangrijk dat u ook met dit soort vragen bij ons komt, ook al is het juridische proces formeel afgelopen. Wij kunnen u bijvoorbeeld in contact brengen met gespecialiseerde loopbaanbegeleiders waar wij veel mee samenwerken die u kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Ook staan wij graag voor u klaar als u meer praktische vragen heeft over bijvoorbeeld de aanvraag van uw uitkering. Deze nazorg vinden we belangrijk omdat de kernwaarden van onze kantoorfilosofie hiermee tot uitdrukking worden gebracht. We willen bereikbaar en toegankelijk zijn en daar hoort bij dat u zich als klant volkomen vrij voelt om contact met ons op te nemen, ook nadat de beëindigingsovereenkomst al (enige tijd) is getekend.

Ons werkgebied in Groningen is als volgt: Appingedam, Bedum, Bellingwedde, Ten Boer, Delfzijl, Eemsmond, Groningen, Grootegast, Haren, Hoogezand-Sappemeer, Leek, Loppersum, De Marne, Marum, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Slochteren, Stadskanaal, Veendam, Vlagtwedde, Winsum, Zuidhorn,

Ook in Groningen:
jurist, advocaat.

Daarom een Wolderwijd jurist uit Groningen:
  Voordelig
  Wolderwijd Juristen is voordelig
  Vaste lage tarieven
  Gedreven
  Wolderwijd Juristen is gedreven
  Nuchter en gedreven
  Actueel
  Wolderwijd Juristen is gericht op resultaat
  Altijd up to date
  Bereikbaar
  Wolderwijd Juristen is bereikbaar
  Gemakkelijk bereikbaar
  Volg Wolderwijd

  Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op LinkedIn Volg ons via RSS