Home / jurist / Jurist Loppersum

Jurist Loppersum

Bent u op zoek naar een jurist in Loppersum? Stopt u dan met zoeken want u heeft ons gevonden. Onze juristen zijn gevestigd in de groene omgeving van Loppersum en kunnen u van dienst zijn op verschillende rechtsgebieden. Zo adviseert en procedeert Wolderwijd Juristen op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Daarnaast houdt een deel van de juristen in Loppersum zich bezig met incassoprocedures. De juridische dienstverlening in Loppersum wordt door Wolderwijd Juristen op breed gebied aangeboden.

Geen hoog uurtarief!

Wist u dat uurtarieven van € 250,- per uur eerder regel dan uitzondering zijn? Bij Wolderwijd Juristen doen wij dit anders. Wij zijn er stellig van overtuigd dat goede rechtshulp niet duur hoeft te zijn. Onze juristen zijn gespecialiseerd in de volgende gebieden: werk en inkomen, overheid, overeenkomsten en algemene voorwaarden en huurzaken. Op die rechtsgebieden bieden wij gespecialiseerde rechtshulp. Geloof u ons niet? Bekijk dan eens de klantervaringen op het (externe) platform: Klanten vertellen. Daar vindt u onze klanten aan het woord. Voor een goed advies of bijstand voor de rechter kunt u bij ons terecht voor het volgende tarief.

Jurist Loppersum ingetoetst in Google? Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar een betaalbaar alternatief voor de advocaat in Loppersum, Middelstum? In Loppersum werken gedreven en deskundige legal professionals op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Voor deze rechtsgebieden is een advocaat niet nodig. Veel mensen weten het niet maar juristen verrichten exact dezelfde werkzaamheden als een jurist, alleen ligt ons uurtarief aanzienlijk lager dan bij de gemiddelde jurist. Doordat we onze overall kosten tot het minimum beperken zijn wij in staat om het juridische prijskaartje zo laag mogelijk te houden terwijl de kwaliteit hetzelfde is als bij een advocatenkantoor.

Zoek niet verder maar neem vrijblijvend contact met ons op. Tegen een eerlijk tarief maken wij ons hard voor uw zaak!

Laat u bellen door een jurist:

Goedkope jurist Loppersum

Een goedkope jurist is in Loppersum niet eenvoudig te vinden. Dit komt voornamelijk omdat men vaak in de verkeerde hoek zoekt. Als men op zoek is naar juridische dienstverlening denkt men namelijk direct aan een advocaat-jurist. Uiteraard is een advocaat een jurist, maar zeker geen goedkope! Tot voor kort waren er ook geen goedkope juristen in Loppersum te vinden. Door de komst van Wolderwijd Juristen zijn betaalbare juristen nu wel te vinden. Wolderwijd juristen is aanzienlijk goedkoper dan de gemiddelde advocaat terwijl we op de rechtsgebieden die we beoefenen exact dezelfde werkzaamheden verrichten. Onze juristen zijn werkzaam op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Dit doen we zowel adviserend als procederend. Doordat we onze overhead kosten tot het minimum weten te beperken kunnen we onze kosten laag houden en zijn we zodoende een stuk goedkoper dan andere juristen in Loppersum.

Misschien dat u het nog niet wist maar u zoekt een (wolderwijd) jurist. De advocatuur staat onder druk en dat is niet opmerkelijk. De kosten voor juridische aangelegenheden zijn vaak zo hoog dat het belang van een zaak totaal niet in verhouding staat tot de factuur die u na afloop van de procedure ontvangt. Wij willen iedereen in Loppersum en daarbuiten laten zien dat dit anders kan. Juridische kosten zijn niet altijd onvermijdelijk, hoge goedkope juristkosten zijn dit wel. Goedkoop maar zeker geen duurkoop. Bij Wolderwijd Juristen bent u aan het juiste adres voor betrouwbare en eerlijke rechtshulp. Met trots kunnen onze juristen zeggen hierbij zeer lage tarieven hanteren. Vergelijk ons gerust!

Loppersum is een plaats in Groningen en telt 10.729 inwoners. Met een landoppervlakte van 111 m2 heeft Loppersum 96 inwoners per vierkante kilometer. Omdat Wolderwijd Juristen in geheel Nederland werkzaam is bieden wij onze diensten ook aan in Loppersum. Bij ons bent u aan het juiste adres voor advies of een het starten van een juridische procedure. Dus wanneer u hulp wenst bij omgang, overeenkomst, ontslag, bezwaarschrift, erfgrens, boedel, opzegging huurovereenkomst, verzoekschrift, etc. Wij helpen u graag tegen een eerlijk tarief.

Ons werkgebied in Groningen is als volgt: Appingedam, Bedum, Bellingwedde, Ten Boer, Delfzijl, Eemsmond, Groningen, Grootegast, Haren, Hoogezand-Sappemeer, Leek, Loppersum, De Marne, Marum, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Slochteren, Stadskanaal, Veendam, Vlagtwedde, Winsum, Zuidhorn,

Ook in Loppersum:
advocaat, vaststellingsovereenkomst.

Daarom een Wolderwijd jurist uit Loppersum:
  Voordelig
  Wolderwijd Juristen is voordelig
  Vaste lage tarieven
  Gedreven
  Wolderwijd Juristen is gedreven
  Nuchter en gedreven
  Actueel
  Wolderwijd Juristen is gericht op resultaat
  Altijd up to date
  Bereikbaar
  Wolderwijd Juristen is bereikbaar
  Gemakkelijk bereikbaar
  Volg Wolderwijd

  Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op LinkedIn Volg ons via RSS