• Wolderwijd logo
 
header jurist

Zoekt u een deskundige op het gebied van vaststellingsovereenkomsten in Zeeland? Dan bent u bij Wolderwijd Juristen aan het juiste adres. Door geheel Zeeland adviseren en procederen wij op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Anno 2024 telt Zeeland 381.202 inwoners en 13 gemeenten. De hoofdstad van Zeeland is Middelburg, de grootste gemeente van de provincie Zeeland is Terneuzen. In alle plaatsen van Zeeland kunt u de advocaten van Wolderwijd tegenkomen. In Zeeland werken onze gedreven en deskundige legal professionals. Voor de meeste werkzaamheden heeft u geen vaststellingsovereenkomst nodig en zijn wij een voordelig alternatief voor de dure vaststellingsovereenkomst. Onze juristen verrichten exact hetzelfde werk als een advocaat, alleen ligt ons uurtarief aanzienlijk lager dan bij de gemiddelde jurist die vaststellingsovereenkomsten controleren. Dus ga voor profijt, kies Wolderwijd! Met een groot netwerk is er altijd een professional bij u in de buurt.

Vaststellingsovereenkomst Zeeland

Wilt u uw vaststellingsovereenkomst laten controleren door een specialist uit Zeeland? Wolderwijd juristen controleert uw vaststellingsovereenkomst tegen een scherp vast tarief van slechts € 450,00 (ACTIE 2024: € 350,00 excl. btw). Wij bekijken of de ontslagvergoeding die u wordt aangeboden wel reëel is en of uw uitkering door de vaststellingsovereenkomst niet op het spel gezet wordt. Bovendien trachten onze Zeewolde juristen de kosten voor het controleren van de vaststellingsovereenkomst altijd te verhalen op de werkgever zodat het u als werknemer niets kost. In nagenoeg alle gevallen blijken werkgevers bereid om de kosten van de controle te vergoeden. Bent u overtuigd en zoekt u aldus een vaststellingsovereenkomst specialist in Zeeland? Aarzel dan niet maar neem contact op met een van onze juristen. Ook in de provincie Zeeland, die nog geen 400.000 inwoners telt, zijn wij namelijk goed vertegenwoordigt. De hoofdstad van de provincie is Middelburg, dit is tevens de grootste en bekendste stad. Daarnaast is ook Vlissingen een bekende plaats in Zeeland.

Met Wolderwijd Juristen heeft u altijd een vaststellingsovereenkomstexpert in de buurt. Bedrijfsmatig of particulier, wij zijn altijd nabij. Ons werkgebied in Zeeland is als volgt: Borsele, Goes, Hulst, Kapelle, Middelburg, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland, Sluis, Terneuzen, Tholen, Veere, Vlissingen,

Deze bekendheid heeft zij verworven door haar oude stadskern, mooie haven en toeristische strandjes. Het eerste waar de gemiddelde Nederlander aan denkt bij het horen van de naam Zeeland is de Watersnoodramp van 1953. Een combinatie van een noordwesterstorm en springtij zorgde er toen voor dat een groot deel van de provincie onder water kwam te staan. In totaal verloren hierbij ruim 1800 mensen het leven, waarvan het merendeel in deze provincie. Tegenwoordig is de provincie ook bekend vanwege de bescherming tegen nog zo’n ramp. Deze waterkeringen wekken interesse vanuit de hele wereld.