Home / Vaststellingsovereenkomst / Vaststellingsovereenkomst Nederland

Zoekt u een expert op het gebied van vaststellingsovereenkomsten, in (de buurt van) Overijssel? Dan bent u bij Wolderwijd Juristen aan het juiste adres. Wolderwijd Juristen controleert uw vaststellingsovereenkomst namelijk tegen een scherp vast tarief van slechts € 450,00 (ACTIE 2019: € 350,00 excl. btw). Dit heeft het grote voordeel dat u zich terdege bewust bent van eventuele juridische valkuilen die in de vaststellingsovereenkomst zijn opgenomen. Wij bekijken onder meer of de ontslagvergoeding die u wordt aangeboden wel reëel is en of uw uitkering door de vaststellingsovereenkomst niet op het spel gezet wordt. Bovendien trachten onze Overijsselse juristen de kosten voor het controleren van de vaststellingsovereenkomst altijd te verhalen op de werkgever zodat het u als werknemer niets kost. In nagenoeg alle gevallen blijken werkgevers bereid om de kosten van de controle te vergoeden. Zoek dus niet verder naar een deskundige op het gebied van vaststellingsovereenkomst in Overijssel? Bij Wolderwijd Juristen heeft u die gevonden.

Door geheel Overijssel adviseren en procederen wij in het arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Anno 2019 telt Overijssel 1.138.571 inwoners en 25 gemeenten. De hoofdstad van Overijssel is Zwolle, de grootste gemeente van de provincie Overijssel is Enschede. In alle plaatsen van Overijssel kunt u de juristen van Wolderwijd tegenkomen. In heel Overijssel werken onze gedreven en deskundige legal professionals namelijk.

Bij Wolderwijd Juristen heeft u altijd een uitstekend advies omtrent uw vaststellingsovereenkomst. Bedrijfsmatig of particulier, wij zijn altijd nabij. Ons werkgebied in Overijssel is als volgt: Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Kampen, Losser, Oldenzaal, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst, Steenwijkerland, Tubbergen, Twenterand, Wierden, Zwartewaterland, Zwolle,

Daarom een Wolderwijd jurist uit Nederland:
  Gedreven
  Wolderwijd Juristen is gedreven
  Nuchter en gedreven
  Actueel
  Wolderwijd Juristen is gericht op resultaat
  Altijd up to date
  Bereikbaar
  Wolderwijd Juristen is bereikbaar
  Gemakkelijk bereikbaar
  Volg Wolderwijd

  Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op LinkedIn Volg ons via RSS