• Wolderwijd logo
 
header jurist

Zoekt u een expert op het gebied van vaststellingsovereenkomsten, in (de buurt van) Overijssel? Dan bent u bij Wolderwijd Juristen aan het juiste adres. Wolderwijd Juristen controleert uw vaststellingsovereenkomst namelijk tegen een scherp vast tarief van slechts € 450,00 (ACTIE 2022: € 350,00 excl. btw). Dit heeft het grote voordeel dat u zich terdege bewust bent van eventuele juridische valkuilen die in de vaststellingsovereenkomst zijn opgenomen. Wij bekijken onder meer of de ontslagvergoeding die u wordt aangeboden wel reëel is en of uw uitkering door de vaststellingsovereenkomst niet op het spel gezet wordt. Bovendien trachten onze Overijsselse juristen de kosten voor het controleren van de vaststellingsovereenkomst altijd te verhalen op de werkgever zodat het u als werknemer niets kost. In nagenoeg alle gevallen blijken werkgevers bereid om de kosten van de controle te vergoeden. Zoek dus niet verder naar een deskundige op het gebied van vaststellingsovereenkomst in Overijssel? Bij Wolderwijd Juristen heeft u die gevonden.

Door geheel Overijssel adviseren en procederen wij in het arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Anno 2022 telt Overijssel 1.138.571 inwoners en 25 gemeenten. De hoofdstad van Overijssel is Zwolle, de grootste gemeente van de provincie Overijssel is Enschede. In alle plaatsen van Overijssel kunt u de juristen van Wolderwijd tegenkomen. In heel Overijssel werken onze gedreven en deskundige legal professionals namelijk.

Bij Wolderwijd Juristen heeft u altijd een uitstekend advies omtrent uw vaststellingsovereenkomst. Bedrijfsmatig of particulier, wij zijn altijd nabij. Ons werkgebied in Overijssel is als volgt: Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Kampen, Losser, Oldenzaal, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst, Steenwijkerland, Tubbergen, Twenterand, Wierden, Zwartewaterland, Zwolle,