Home / Vaststellingsovereenkomst / Vaststellingsovereenkomst Nederland

Zoekt u een vaststellingsovereenkomst in Gelderland? Dan bent u bij Wolderwijd Juristen aan het juiste adres. Door geheel Gelderland adviseren en procederen wij in het arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Anno 2018 telt Gelderland 2.013.903 inwoners en 55 gemeenten. De hoofdstad van Gelderland is Arnhem, de grootste gemeente van de provincie Gelderland is Nijmegen. In alle plaatsen van Gelderland kunt u de advocaten van Wolderwijd tegenkomen. Gelderland is qua oppervlakte de grootste provincie van Nederland. Deze provincie is niet echt dichtbevolkt, zij telt ’slechts’ zo’n 2.000.000 inwoners. De provincie kent naast deze grote steden natuurlijk veel ruimte voor natuur, denk bijvoorbeeld aan de Veluwe. Maar ook qua historie heeft Gelderland veel te bieden.

Vaststellingsovereenkomst Gelderland

Wilt u uw vaststellingsovereenkomst laten controleren door een specialist uit Gelderland? Wolderwijd juristen controleert uw vaststellingsovereenkomst tegen een scherp vast tarief van slechts € 450,00 (ACTIE 2018: € 350,00). Wij bekijken of de ontslagvergoeding die u wordt aangeboden wel reëel is en of uw uitkering door de vaststellingsovereenkomst niet op het spel gezet wordt. Bovendien trachten onze Gelderland juristen de kosten voor het controleren van de vaststellingsovereenkomst altijd te verhalen op de werkgever zodat het u als werknemer niets kost. In nagenoeg alle gevallen blijken werkgevers bereid om de kosten van de controle te vergoeden. Zoekt u een vaststellingsovereenkomst in Gelderland?

In Gelderland werken onze gedreven en deskundige legal professionals die voor u uw vaststellingsovereenkomst kunnen controleren. Veel mensen denken dat zij hiervoor een (dure) advocaat nodig hebben en twijfelen daarom om de vaststellingsovereenkomst te laten controleren. Dit is echter onverstandig omdat u voor het laten controleren van een vaststellingsovereenkomst helemaal niet perse een advocaat nodig heeft. Wolderwijd juristen verricht dezelfde werkzaamheden als een advocaat, alleen ligt ons uurtarief aanzienlijk lager. Door ons vaste tarief voor de vaststellingsovereenkomst check bespaart u dan ook veel geld. Dus ga voor profijt, kies Wolderwijd! Met een groot netwerk is er altijd een professional bij u in de buurt. Waar het vroeger een grensgebied was tussen de Germaanse stammen en het Romeinse Rijk, is het nu een provincie van Nederland waar nog veel gebouwen uit het verleden te bewonderen zijn.

Daarom een Wolderwijd jurist uit Nederland:
  Gedreven
  Wolderwijd Juristen is gedreven
  Nuchter en gedreven
  Actueel
  Wolderwijd Juristen is gericht op resultaat
  Altijd up to date
  Bereikbaar
  Wolderwijd Juristen is bereikbaar
  Gemakkelijk bereikbaar
  Volg Wolderwijd

  Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op LinkedIn Volg ons via RSS