• Wolderwijd logo
 
header jurist

Zoekt u een vaststellingsovereenkomstexpert in Utrecht? Dan bent u bij Wolderwijd Juristen aan het juiste adres. Door geheel Utrecht adviseren en procederen wij in het arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Anno 2022 telt Utrecht 1.243.161 inwoners en 27 gemeenten.In Utrecht werken onze gedreven en deskundige legal professionals die uw vaststellingsovereenkomst voor u kunnen controleren. Onze juristen verrichten de juridische check van uw vaststellingsovereenkomst grondig tegen aanzienlijk lagere tarieven dan bij de gemiddelde jurist die vaststellingsovereenkomsten controleert. Dus ga voor profijt, kies Wolderwijd! Met een groot netwerk van juristen is er altijd een professional bij u in de buurt. Voor een vaststellingsovereenkomstcheck in Utrecht bent u bij Wolderwijd Juristen dus altijd aan het juiste adres.

Wilt u uw vaststellingsovereenkomst laten controleren door een specialist in de buurt van Utrecht? Wolderwijd juristen controleert uw vaststellingsovereenkomst tegen een scherp vast tarief van slechts € 450,00 (ACTIE 2022: € 350,00 excl. btw). Wij bekijken of de ontslagvergoeding die u wordt aangeboden wel reëel is en of uw uitkering door de vaststellingsovereenkomst niet op het spel gezet wordt. Bovendien trachten onze Utrecht juristen de kosten voor het controleren van de vaststellingsovereenkomst altijd te verhalen op de werkgever zodat het u als werknemer niets kost. In nagenoeg alle gevallen blijken werkgevers bereid om de kosten van de controle te vergoeden. Zoekt dus niet verder voor een vaststellingsovereenkomstdeskundige in Utrecht. Want ook in Utrecht, met zijn 1.243.161 inwoners, is Wolderwijd Juristen vertegenwoordigd. Qua bevolking is Utrecht de vijf na grootste provincie van Nederland. De meeste inwoners van de provincie Utrecht wonen in de gelijknamige hoofdstad. Met een oppervlakte van 1385 km² is Utrecht de kleinste provincie van Nederland.

Utrecht is geografisch gezien de meest centrale, en tevens de kleinste, provincie van Nederland. Met haar ruim 1.230.000 inwoners is de provincie dichtbevolkt. In het verleden is de provincie zonder succes samengevoegd geweest met dan wel Gelderland, dan wel Noord-Holland. Sinds 1814 is de provincie weer in ere hersteld. De hoofdstad van de provincie Utrecht is de gelijknamige stad Utrecht. Deze stad kent ook de nodige historie en is met haar Domtoren en grachten geliefd bij vele toeristen. Naast Utrecht zijn Amersfoort, Nieuwegein en Zeist enkele bekende gemeenten. De provincie Utrecht maakt deel uit van de Randstad die met zo’n 7 miljoen inwoners een van de belangrijkste gebieden van Noordwest-Europa is.Bij Wolderwijd Juristen wordt uw vaststellingsovereenkomst door deskundige juristen gecontroleerd. Hierdoor bent u verzekerd van een goede rechtspositie. Bedrijfsmatig of particulier, wij zijn altijd nabij. Ons werkgebied in Utrecht is als volgt: Amersfoort, Baarn, De Bilt, Bunnik, Bunschoten, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, De Ronde Venen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist,