• Wolderwijd logo
 
header jurist

U zocht een vaststellingsovereenkomst specialist in Flevoland? Dan bent u bij Wolderwijd Juristen aan het juiste adres. Door geheel Flevoland adviseren en procederen wij in het arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Anno 2022 telt Flevoland 397.772 inwoners en 5 gemeenten. Een jong gebied waar onze juristen goed vertegenwoordigt zijn. De hoofdstad van Flevoland is Lelystad, de grootste gemeente van de provincie Flevoland is Almere. In alle plaatsen van Flevoland kunt u de juristen van Wolderwijd tegenkomen.

De provincie Flevoland is pas in 1986 officieel ontstaan en is daarmee de twaalfde en jongste provincie van Nederland. De provincie is letterlijk gemaakt om meer ruimte voor landbouwgrond te creëren en daarnaast een alternatief te bieden voor mensen die naar de steeds voller rakende Randstad wilden trekken. In Flevoland werken onze gedreven en deskundige legal professionals. Voor de meeste werkzaamheden heeft u geen vaststellingsovereenkomst nodig en zijn wij een voordelig alternatief voor de dure vaststellingsovereenkomst. Wilt u uw vaststellingsovereenkomst laten controleren door een specialist uit Flevoland? Wolderwijd juristen controleert uw vaststellingsovereenkomst tegen een scherp vast tarief van slechts € 399,00 (ACTIE 2022: € 349,00 excl. btw). Wij bekijken of de ontslagvergoeding die u wordt aangeboden wel reëel is en of uw uitkering door de vaststellingsovereenkomst niet op het spel gezet wordt. U ontvangt van ons een kernachtige terugkoppeling op uw vaststellingsovereenkomst zodat u van tevoren goed op de hoogte bent van de (eventuele) valkuilen. Groot voordeel bij Wolderwijd Juristen is dat onze Flevolandse juristen de kosten voor het controleren van de vaststellingsovereenkomst altijd trachten te verhalen op de werkgever zodat het u als werknemer niets kost. In nagenoeg alle gevallen blijken werkgevers bereid om de kosten van de controle te vergoeden. Zoek dus niet verder naar een vaststellingsovereenkomst specialist in Flevoland maar neem direct contact met ons op. Onze vaststellingsovereenkomstexperts staan u graag te woord.

Omdat onze juristen exact hetzelfde werk verrichten als advocaten maar dit tegen een veel lager uurtarief doen, zijn de juristen bij Wolderwijd in Flevoland erg geliefd. We houden onze overheadkosten zo laag mogelijk zodat bijvoorbeeld een vaststellingsovereenkomst check niet direct kapitalen hoeft te kosten. Dus ga voor profijt, kies Wolderwijd! Met een groot netwerk in Flevolad is er altijd een professional bij u in de buurt voor een gedegen juridische check van uw vaststellingsovereenkomst. Bedrijfsmatig of particulier, wij zijn altijd nabij. Ons werkgebied in Flevoland is als volgt: Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk, Zeewolde, Flevoland telt slechts zes gemeenten maar heeft toch zo’n kleine 400.000 inwoners. Ook deze inwoners zijn, net als de provincie, (gemiddeld) het jongst van Nederland. Almere en de hoofdstad Lelystad zijn hiervan de bekendste. Zoals bekend is de provincie ontstaan door het inpolderen en droogmaken van verschillende wateren. Nederland staat wereldwijd bekend om haar kunde op dit gebied.