• Wolderwijd logo
 
header jurist

Zoekt u een jurist in Utrecht? Dan bent u bij Wolderwijd Juristen aan het juiste adres. Door geheel Utrecht adviseren en procederen wij in het arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Anno 2021 telt Utrecht 1.243.161 inwoners en 27 gemeenten. In Utrecht werken onze gedreven en deskundige legal professionals. Voor de meeste werkzaamheden heeft u geen jurist nodig en zijn wij een voordelig alternatief voor de dure jurist. Onze juristen verrichten exact hetzelfde werk als een jurist, alleen ligt ons uurtarief aanzienlijk lager dan bij de gemiddelde jurist. Dus ga voor profijt, kies Wolderwijd! En met een groot netwerk is er altijd een professional bij u in de buurt. Voor een jurist in Utrecht bent u bij Wolderwijd Juristen aan het juiste adres. Wij adviseren en procederen door geheel Nederland met een netwerk van gespecialiseerde advocaten en juristen.

Utrecht is geografisch gezien de meest centrale, en tevens de kleinste, provincie van Nederland. Met haar ruim 1.230.000 inwoners is de provincie dichtbevolkt. In het verleden is de provincie zonder succes samengevoegd geweest met dan wel Gelderland, dan wel Noord-Holland. Sinds 1814 is de provincie weer in ere hersteld. De hoofdstad van de provincie Utrecht is de gelijknamige stad Utrecht. Deze stad kent ook de nodige historie en is met haar Domtoren en grachten geliefd bij vele toeristen. Naast Utrecht zijn Amersfoort, Nieuwegein en Zeist enkele bekende gemeenten. De provincie Utrecht maakt deel uit van de Randstad die met zo’n 7 miljoen inwoners een van de belangrijkste gebieden van Noordwest-Europa is.Bij Wolderwijd Juristen heeft u altijd een jurist in de buurt. Bedrijfsmatig of particulier, wij zijn altijd nabij.

Utrecht is met zijn 1.243.161 inwoners qua bevolking de vijf na grootste provincie van Nederland. De meeste inwoners van de provincie Utrecht wonen in de gelijknamige hoofdstad. Met een oppervlakte van 1385 km² is Utrecht de kleinste provincie van Nederland. De provincie is met 898 inwoners per vierkante kilometer dus erg dichtbewoond.

Ons werkgebied in Utrecht is als volgt: Amersfoort, Baarn, De Bilt, Bunnik, Bunschoten, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, De Ronde Venen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist,

Utrecht
Ook bij u in de buurt:
Amersfoort
Baarn
De Bilt
Bunnik
Bunschoten
Eemnes
Houten
IJsselstein
Leusden
Lopik
Montfoort
Nieuwegein
Oudewater
Renswoude
Rhenen
De Ronde Venen
Soest
Stichtse Vecht
Utrecht
Utrechtse Heuvelrug
Veenendaal
Vianen
Wijk bij Duurstede
Woerden
Woudenberg
Zeist