• Wolderwijd logo
 
header jurist

Zoekt u een jurist in Flevoland? Dan bent u bij Wolderwijd Juristen aan het juiste adres. Door geheel Flevoland adviseren en procederen wij in het arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Anno 2021 telt Flevoland 397.772 inwoners en 5 gemeenten. De hoofdstad van Flevoland is Lelystad, de grootste gemeente van de provincie Flevoland is Almere. In alle plaatsen van Flevoland kunt u de advocaten van Wolderwijd tegenkomen.

De provincie Flevoland is pas in 1986 officieel ontstaan en is daarmee de twaalfde en jongste provincie van Nederland. De provincie is letterlijk gemaakt om meer ruimte voor landbouwgrond te creëren en daarnaast een alternatief te bieden voor mensen die naar de steeds voller rakende Randstad wilden trekken. In Flevoland werken onze gedreven en deskundige legal professionals. Het grote voordeel van een jurist ten opzichte van een advocaat ligt veelal in het lagere tarief. In de advocatuur zijn uurtarieven van € 200,00 per uur heel gebruikelijk. Daar komen dan vaak nog verkapte winstmarges zoals kantoorkosten bij. Wolderwijd Juristen is van mening dat juridische diensten ook zonder torenhoge tarieven verleend kunnen worden. Wilt u dit zelf graag ervaren? Neem dan contact op met Wolderwijd Juristen.

Onze juristen verrichten exact hetzelfde werk als een advocaat, alleen ligt ons uurtarief aanzienlijk lager dan bij de gemiddelde advocaat. Dus ga voor profijt, kies Wolderwijd! En met een groot netwerk is er altijd een professional bij u in de buurt. Flevoland telt slechts zes gemeenten maar heeft toch zo’n kleine 400.000 inwoners. Ook deze inwoners zijn, net als de provincie, (gemiddeld) het jongst van Nederland. Almere en de hoofdstad Lelystad zijn hiervan de bekendste. Zoals bekend is de provincie ontstaan door het inpolderen en droogmaken van verschillende wateren. Nederland staat wereldwijd bekend om haar kunde op dit gebied. Bij Wolderwijd Juristen heeft u altijd een jurist in de buurt. Bedrijfsmatig of particulier, wij zijn altijd nabij. Ons werkgebied in Flevoland is als volgt: Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk, Zeewolde,

Flevoland
Ook bij u in de buurt:
Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk, Zeewolde,