• Wolderwijd logo
 
header jurist

Mediationkantoor gevestigd in Zeewolde

Ik lees veel over online gesprekken. Ik wil graag mediationgesprekken in Zeewolde. Is dat mogelijk?

Vinden de gesprekken plaats in Zeewolde?

3 minuten mr. Jeroen Kaspers mediation voor particulieren 17 januari 2023 2024

Vraag: Ik lees veel over online gesprekken. Gezien de gevoeligheid van het onderwerp lijkt mij dit minder effectief. Ik zou de mediationgesprekken dus graag in Zeewolde willen laten plaatsvinden. Is dat mogelijk bij Wolderwijd?

Antwoord: Jazeker! Bij Wolderwijd vinden alle gesprekken gewoon plaats op ons eigen kantoor in Zeewolde (Gildenveld 5).

Mediation is hot en er zijn online veel (grote) formules actief. Zij richten zich ook op Zeewolde en communiceren alsof ze ook écht in Zeewolde zitten. Vrijwel altijd is dit niet het geval en zijn de vervolggesprekken online of bij een Van der Valk hotel. 

U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen voor een gratis intakegesprek (15-30 min). Wolderwijd is bereikbaar per telefoon, e-mail maar u kunt ook gemakkelijk online een intakegesprek inplannen. U maakt beiden kennis met de mediator in Zeewolde. In tegenstelling tot veel online labels, houdt Wolderwijd écht kantoor in Zeewolde (Gildenveld 5). De mediator legt uit wat mediation is (maar vooral ook wat het niet is) en er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Op basis van dit intakegesprek, maakt u een keuze en kan mediation gestart worden. Soms (afhankelijk van uw wensen én de agenda van de mediator) kan direct gestart worden met gesprek 1.

mr. J.A. Kaspers

mr. J.A. (Jeroen) Kaspers

Jurist en Mediator

Jeroen adviseert en procedeert op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht en huurrecht. Als mediator begeleidt Jeroen bij conflict of echtscheiding. Volg Jeroen ook op LinkedIn. Bereikbaar via kaspers@wolderwijd-juristen.nl of 036 522 7007.

Meer veelgestelde vragen over mediation voor particulieren:

Veelgestelde vragen: