Home / Rechtshulp / Contractenrecht / Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

'Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden’. Vaak een simpele druk op de muisknop om verder te kunnen met waar het u eigenlijk om gaat; namelijk het kopen van die fel begeerde aankoop op internet.

Iedereen komt de Algemene Voorwaarden tegen, weinigen verdiepen zich er echt in. Het zijn vaak lange lijsten met moeilijk leesbare bepalingen waardoor het u halverwege de eerste pagina al begint te duizelen. Toch is het gebruik van algemene voorwaarden noodzakelijk en heel handig voor bedrijven en instellingen. Via de Algemene Voorwaarden is het namelijk mogelijk om contracten af te sluiten waarin ook zaken worden geregeld waaraan een niet-jurist niet direct denkt.

Wanneer Wolderwijd Juristen?

Het opstellen van algemene voorwaarden is niet gemakkelijk en vereist grote zorgvuldigheid. Het is daarom verstandig dat u dit laat doen door een advocaat of jurist die gespecialiseerd is op het gebied van contractenrecht. Bij Wolderwijd Juristen zijn deze specialisten in huis. U kunt er ook voor kiezen zelf eerst het concept van uw algemene voorwaarden op te stellen en dit concept vervolgens door ons te laten controleren. Controle vooraf is immers beter dan problemen achteraf.

Contact?

Bereik ons via onze online chatmogelijkheid of neem naam telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak. Tevens zijn wij altijd bereikbaar per e-mail bereikbaar.

  Voordelig
  Wolderwijd Juristen is voordelig
  Vaste lage tarieven
  Gedreven
  Wolderwijd Juristen is gedreven
  Nuchter en gedreven
  Actueel
  Wolderwijd Juristen is gericht op resultaat
  Altijd up to date
  Bereikbaar
  Wolderwijd Juristen is bereikbaar
  Gemakkelijk bereikbaar
  Volg Wolderwijd

  Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op LinkedIn Volg ons via RSS