Home / Ondernemer / Wolderwijd voor ondernemers

Wolderwijd voor ondernemers

Als ondernemer bent u waarschijnlijk liever niet bezig met juridische zaken. Toch ontkomt u er niet aan om uw juridische zaken goed op orde te hebben. Of het nu gaat om contractuele zaken of om procesbijstand, goede rechtshulp is noodzakelijk voor een optimale bedrijfsvoering. Bij Wolderwijd begrijpen we dat. Wij zijn graag de sparringspartner van u als ondernemer.

Waarom kiezen voor Wolderwijd?

Bij Wolderwijd zijn we van mening dat goede rechtshulp niet duur hoeft te zijn. Wanneer u als ondernemer dus eens wilt sparren zonder te vrezen voor de rekening bent u bij ons aan het juiste adres. Dit is aantrekkelijk omdat wanneer u de juridische zaken een de voorkant goed geregeld heeft, er aan de achterkant minder geschillen ontstaan. We denken daarom graag al zo vroeg mogelijk met u mee over juridische vraagstukken en oplossingen daarvoor. Daarbij vinden we directe lijntjes van groot belang. Bij ons dus geen belcentrum of secretaresse als poortwachter. Wanneer u belt krijgt u direct één van onze juristen aan de lijn. Wel zo prettig en efficiënt.

"Als ondernemer ben ik erg kritisch op kosten. Dat is de reden dat wij een eerlijk uurtarief hanteren. Dit (vanzelfsprekend) zonder in te leveren op kwaliteit. Voor de kwaliteit van ons werk verwijs ik u graag naar: Klantenvertellen.nl."
mr. J.A. Kaspers

Waarom Wolderwijd?

  Voordelig
  Wolderwijd Juristen is voordelig
  Vaste lage tarieven
  Gedreven
  Wolderwijd Juristen is gedreven
  Nuchter en gedreven
  Actueel
  Wolderwijd Juristen is gericht op resultaat
  Altijd up to date
  Bereikbaar
  Wolderwijd Juristen is bereikbaar
  Gemakkelijk bereikbaar
  Volg Wolderwijd

  Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op LinkedIn Volg ons via RSS