• Wolderwijd logo
 
header jurist

Bereikbaar

leestijd 3 minuten. Wolderwijd Juristen in kantoor op 16 november 2018.

Wij zijn van mening dat goede rechtshulp er voor iedereen moet zijn. Wij spannen ons daarom in om op zoveel mogelijk manieren bereikbaar te zijn zodat u ons kunt aanspreken op een manier die bij u past op het moment dat het u schikt.

Zo bieden wij u naast de gewone communicatiekanalen van telefoon en e-mail bijvoorbeeld ook onze online juridische chatmogelijkheid: chatten met jurist. Maar ook via Whatsapp zijn wij bereikbaar. Daarnaast zijn wij op donderdagavond geopend zodat u uw werk overdag niet hoeft te laten liggen om over uw juridische problemen te praten. Bent u liever de avond vrij en wilt u tijdens lunchtijd de zaak met ons bespreken? Ook dan kunt u bij ons terecht om onder het genot van een huiselijke lunch uw juridische vragen en problemen aan ons voor te leggen.

Met ons inloopspreekuur willen wij bovendien op een laagdrempelige manier toegankelijk en zichtbaar zijn voor u. Als exact middelpunt van het land is ons kantoor bovendien geografisch ook ideaal gelegen en uitstekend bereikbaar, waar u ook vandaan komt.

mr. J.A. Kaspersmr. Juristen

Onze juristen adviseren en procederen op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht en huurrecht. Volg ons ook op Google+ en LinkedIn. Wij zijn bereikbaar via info@wjuristen.nl of 036 522 7007.

Meer van Wolderwijd Juristen over kantoor:

Vorige: Adres en route
Volgende: Whatsapp jurist

Veelgestelde vragen: