Home / Juristenkantoor / Bereikbaar

Bereikbaar

Wij zijn van mening dat goede rechtshulp er voor iedereen moet zijn. Wij spannen ons daarom in om op zoveel mogelijk manieren bereikbaar te zijn zodat u ons kunt aanspreken op een manier die bij u past op het moment dat het u schikt.

Zo bieden wij u naast de gewone communicatiekanalen van telefoon en e-mail bijvoorbeeld ook onze online juridische chatmogelijkheid: chatten met jurist. Maar ook via Whatsapp zijn wij bereikbaar. Daarnaast zijn wij op donderdagavond geopend zodat u uw werk overdag niet hoeft te laten liggen om over uw juridische problemen te praten. Bent u liever de avond vrij en wilt u tijdens lunchtijd de zaak met ons bespreken? Ook dan kunt u bij ons terecht om onder het genot van een huiselijke lunch uw juridische vragen en problemen aan ons voor te leggen.

Met ons inloopspreekuur willen wij bovendien op een laagdrempelige manier toegankelijk en zichtbaar zijn voor u. Als exact middelpunt van het land is ons kantoor bovendien geografisch ook ideaal gelegen en uitstekend bereikbaar, waar u ook vandaan komt.

  Voordelig
  Wolderwijd Juristen is voordelig
  Vaste lage tarieven
  Gedreven
  Wolderwijd Juristen is gedreven
  Nuchter en gedreven
  Actueel
  Wolderwijd Juristen is gericht op resultaat
  Altijd up to date
  Bereikbaar
  Wolderwijd Juristen is bereikbaar
  Gemakkelijk bereikbaar
  Volg Wolderwijd

  Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op LinkedIn Volg ons via RSS