Home / Gratis incasso / Huurincasso

Huurincasso

Het innen van huurachterstanden gaat snel en deskundig met het inschakelen van Wolderwijd Incasso. Het incasseren van huurachterstand wordt - net zoals onze gebruikelijke incassowerkzaamheden - op basis van 'no cure no pay' verricht. Dit betekent dat u niets betaalt voor onze werkzaamheden.

Incassotraject verhuurder

Als u een huurovereenkomst sluit met een huurder gaat u ervan uit dat de huurder maandelijks op tijd zijn huurpenningen voldoet. Toch komt het vaak voor dat huurders niet of systematisch te laat betalen. U wilt de huurruimte dan liever aan een huurder verhuren die zijn verplichtingen wél serieus neemt. Of u ondervindt bijvoorbeeld ernstige overlast van uw huurder en wilt om die reden de huurovereenkomst beëindigen. Onze juristen kunnen u adviseren over de te nemen stappen wanneer u de huurovereenkomst wilt ontbinden of de huurruimte wilt ontruimen. Indien de huurder niet mee wil werken aan beëindiging op basis van wederzijds goedvinden rest ons niets anders dan de gang naar de rechtbank. Wij streven er echter altijd eerst naar het minnelijk trajact met uw huurder te bewandelen. ALs het noodzakelijk blijkt, gaan we een gerechtelijke procedure echter niet uit de weg.

Incassotraject huurder

Ook als huurder kom je soms in situtaties terecht waarbij het nodig is een incassoprocedure te starten. Het gebeurt bijvoorbeeld regelmatig dat de verhuurder na het einde van de huurovereenkomst de borgsom niet terug betaalt. Net als voor de verhuurder kunnen wij dan namens een het incassotraject starten. Uiteraard zullen we dit eerst weer via de minnelijke weg doen. Mocht dit echter niet tot een billijke oplossing leiden dan zullen wij de u toekomende borgsom middels een gerechtelijke procedure incasseren.

Huurincasso indienen

Of u nu op zoek bent naar een vriendelijke of strenge manier om uw vordering te incasseren, een zakelijke of een sociale aanpak, bij Wolderwijd Incasso bent u aan het juiste adres. Dien hier online uw incasso in en wij maken ons sterk voor uw zaak.

 

  Voordelig
  Wolderwijd Juristen is voordelig
  Vaste lage tarieven
  Gedreven
  Wolderwijd Juristen is gedreven
  Nuchter en gedreven
  Actueel
  Wolderwijd Juristen is gericht op resultaat
  Altijd up to date
  Bereikbaar
  Wolderwijd Juristen is bereikbaar
  Gemakkelijk bereikbaar
  Volg Wolderwijd

  Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op LinkedIn Volg ons via RSS