Home / Gratis incasso / Gratis incasso

Gratis incasso

Bij Wolderwijd Incasso kost het buitengerechtelijke incassotraject u als schuldeiser niets. Wolderwijd Incasso kenmerkt zicht door ervaring, kwaliteit en haar "no cure no pay'' werkwijze. Veel incassobureaus pretenderen dat ze gratis zijn maar zijn dit vaak niet. Hoe zit het bijvoorbeeld als een opdrachtgever niets betaalt? Of als de debiteur failliet gaat? De meeste incassobureaus komen dan ineens toch met onverwachte kosten.

Juridische stappen na het incassotraject

Nog een groot voordeel van de gratis incasso van Wolderwijd is dat er bij ons uitsluitend juristen werkzaam zijn. Voor vorderingen tot een beloop van € 25.000,- kunnen wij daarom ook de gerechtelijke procedure namens u starten. Wanneer de wanbetaler niet betaalt zullen wij, altijd in overleg met u, de wanbetaler kunnen dagvaarden.

Contact

Als u op zoek bent naar een deskundig incassobureau waar uw belangen centraal staan dan heeft u in Wolderwijd Incasso de juiste partner gevonden. Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail op info@wolderwijd-juristen.nl met uw verhaal. Uw vordering is bij ons in goede handen.

  Voordelig
  Wolderwijd Juristen is voordelig
  Vaste lage tarieven
  Gedreven
  Wolderwijd Juristen is gedreven
  Nuchter en gedreven
  Actueel
  Wolderwijd Juristen is gericht op resultaat
  Altijd up to date
  Bereikbaar
  Wolderwijd Juristen is bereikbaar
  Gemakkelijk bereikbaar
  Volg Wolderwijd

  Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op LinkedIn Volg ons via RSS